To je to što me zanima!

Svakom po bod u derbiju - Eduardo u 'zemlji čuda’

U čudesnoj utakmici Arsenal i Manchester United odigrali su 2-2, a Eduardo je ušao u igru u 81. minuti. William Gallas je 2-2 donio u 90. minuti
Vidi originalni članak

Nije bilo golova, nije bilo ni nekih izrazitih šansi, na travnjaku nije bilo ni Eudarda. Sve ono zbog čega se nogomet igra u prve 44 minute dvoboja na Emiratesu nije postojalo. Ali pored onog što Arsenal i Manchester igraju niti ne treba postojati. Ubitačan tempo, svako dodavanje iz prve i svako milimetarski točno, pogreška u njihovom nogometu gotovo da ni ne postoji. Nogomet je u subotu na Emiratesu izgledao kao toliko jednostavna igra.
No sva fantazija “topnicima” je u 44. minuti prisjela. Jednu već gotovo izgubljenu loptu Ronaldo je ubacio u 16-erac, Rooney ju je samo okrznuo, a Gallas nesretno skrenuo u svoju mrežu. Manchester je na odmor otišao s vodstvom, ali već u 48. minuti sve se vraća na početak. Nakon gužve u 16-ercu lopta se odbila do Fabregasa, koji je ostao sam na pet metara i lakoćom zabio pored istrčalog Van der Sara.
Domaći su bod zaslužili, no Wenger je odlučio krenuti po sva tri i ekspresno je kažnjen.
 U 81. minuti uveo je Eduarda, a već u idućem napadu Ronaldo vraća prednost Unitedu. Nakon toga Arsenal je navalio, a jednu od mnogo prilika imao je i Dudu. Pucao je sa 7-8 metara preko gola. Ipak, u 90. minuti Gallas izjednačuje, što je objektivno najpravedniji rezultat fantazije koja je u subotu odigrana na stadionu Emirates.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare