To je to što me zanima!

Sve je spremno za plavi pakao: Ogromni redovi u Maksimiru

Norvežani se mogu pripremiti za pravi plavi pakao. Maksimir će vjerojatno u kratkom vremenskom roku rasprodati sve karte za susret playoffa i tako na svojim krilima "modre" uvesti u Ligu prvaka...
Vidi originalni članak

Već od 9.30 ujutro navijači Dinama počeli su dolaziti u Maksimir. Tri i pol sata prije početka prodaje ulaznica za Rosenborg, stvarao se red. Tri i pol sata čekali su da kupe ulaznice za play-off Lige prvaka. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Oko 13 sati, kada su otvorene blagajne, u redu je bilo više od sto ljudi. Svi ljubitelji Dinama već odavno stoje u redovima jer će im njihovi ljubimci priuštiti europsku nogometnu poslasticu koja ih još jedina dijeli  od nastupa u najelitnijem nogometnom natjecanju. Ako izbace Rosenborg, Dinamo će izboriti nastup među najboljim klubovima Europe - u Ligi prvaka.

Protiv Rosenborga u prvoj utakmici playoffa navijači Dinama će moći navijati i s južne tribine maksimirskog stadiona. Cijene ulaznica su jednake kao i protiv Ferencvaroša, te povoljnije u pretprodaji, a znajući da će navale zasigurno biti velike, navijači nisu htjeli riskirati da ostanu bez ulaznice zbog čega su redovi pred ticket pointsima ogromni već od ranog jutra.

S obzirom na to što su rasprodane godišnje ulaznice, Dinamo će vjerojatno imati gromoglasnog 12. igrača na tribinama.

Idi na 24sata

Komentari 108

  • benitooo 18.08.2019.

    Hahahahahahahahahahahahahahajaha plavi pakao hahahahahahahahahahahahahahajaha dobrovse nasmijah

  • 17.08.2019.

    DINAMO ZAGREB💙! Bez brige dinamo će se plasirati razbit će norvežane ipak je to rosenburg od kojih je dinamo kvalitetniji pa ne igra dinamo sa gzirom united pa da trebamo strahovati

  • Santana8 17.08.2019.

    Dinamo ovo zasluzuje !!! Bandicu gradi stadion !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare