To je to što me zanima!

Sve je u redu: Torres napustio bolnicu nakon stravične ozljede

Dobro se osjećam, zahvaljujem suigračima, navijačima Deportiva na potpori, liječničkom osoblju i svima koji su mi pomogli, rekao je španjolski napadač po izlasku iz bolnice
Vidi originalni članak

Napadač Atletico Madrida Fernando Torres doživio je stravičnu ozljedu na utakmici protiv Deportiva. Torresa je Šime Vrsaljko spasio izvadivši mu jezik, oživljavali su ga na travnjaku, a neki igrači su i zaplakali. Ružne scene odvijale su se u La Coruni, a sve misli bile su uz španjolskog napadača.

Poruke podrške stizale su sa svih krajeva svijeta, nogometni velikani zaželjeli su mu brz oporavak, koji je stigao i brže od oečkivanog. Ako se to tako uopće može reći nakon stravičnog pada na vrat. Fernando Torres napustio je bolnicu uz osmijeh.

- Dobro se osjećam, zahvaljujem suigračima, navijačima Deportiva na potpori, liječničkom osoblju i svima koji su mi pomogli. Slična situacija dogodila mi se u reprezentaciji, ali još gora. Onesvijestio sam se i satima kasnije ničeg se nisam sjećao. Sada je to bilo ipak blaže - rekao je Torres po izlasku iz bolnice.

Mora odmarati 48 sati, a propustit će i susret s Valencijom. Osim toga, sve je u redu.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • mandrillost 04.03.2017.

    Da li ga je "SPASITELJ" Vrsaljko isao posjetiti,tj docekati??

  • Robinh000 04.03.2017.

    Vrh novinarstva je "strava" i "šok"!

  • angrybirds 04.03.2017.

    Malo prenapuhana prica,da je tako strasna ozljeda nebi izasao iz bolnice,koliko ljudi na svijetu dobiju takav udarac pa za pol sata nikome nista,da je ruzno izgledalo je,al danas su to balerine,80ih bi se igrac vratio u igru nakon par samara

Komentiraj...
Vidi sve komentare