To je to što me zanima!

Sve manji izgledi: 'Blanka ima tek jedan promil šansi za OI'

Situacija nije sjajna, srce bi htjelo jedno, ali razum kaže drugo te je mala vjerojatnost da Blanka nastupi na Olimpijskim igrama, rekao je Joško Vlašić
Vidi originalni članak

Iz tabora najbolje hrvatske visašice Blanke Vlašić ne stižu dobre vijesti vezane za predstojeći nastup na Olimpijskim igrama u Londonu. Otac Joško Vlašić priopćio je da su šanse za nastup svedene na minimum.

- Situacija nije sjajna, srce bi htjelo jedno, ali razum kaže drugo te je mala vjerojatnost da Blanka nastupi na Olimpijskim igrama. Nažalost, Blankin nastup u Londonu na OI-ju je upitan i to je činjenica, ali nije kraj svijeta - rekao je Joško Vlašić za Radio Split, a prenosi HRT.

Iako pokušavaju sve da Blanku osposobe za natjecanje prognoze nisu dobre.

- Postoji jedan promil mogućnosti za nastup. Posljednji nalazi pokazuju da je sve, odnosno zglob i ahilova tetiva, u redu, tako da se otvorio jedan prostor za nastavak njezine karijere te vjerujem da će sve biti kao i prije, na najvišem nivou, pa čak i bolje - zaključio je Vlašić.

Podsjetimo, Blankin nastup na Igrama došao je u pitanje nakon što se prije mjesec dana zarazila bakterijom stafilokokom tijekom operacije lijeve noge. Zbog toga rana nije zarastala u predviđenom vremenu pa je morala piti antibiotike.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • libeluli 24.06.2012.

    Drži se Blanka, ima još natjecanja ako te zdravlje posluži. Ti Barakuda mora da si neki ljepotan ( po nicku ), sigurno visok 160 i 105 kg težak...

  • Jugaš_1 22.06.2012.

    ljudi moji koliko ju je tata forsiro dobro je još živa!

  • baracuda 22.06.2012.

    Uf,ružna li je!

Komentiraj...
Vidi sve komentare