To je to što me zanima!

Sve planulo! Vatrene će prema Euru bodriti krcata Rujevica...

Prvi navijači stajali su u redu pred blagajnama još u 5 sati ujutro, sedam sati prije početka prodaje. Brojni su željeli na spektakl protiv Slovačke, a prodaja je trajala samo nekoliko sati
Vidi originalni članak

Kontingent ulaznica za internetsku prodaju za ključnu utakmicu kvalifikacija za Euro 2020. između Hrvatske i Slovačke 16. studenoga na riječkoj Rujevici razgrabljen je u manje od pola sata, a na blagajnama je otišao tek dva sata kasnije, oko 14.15, objavio je HNS.

Savez se pritom ispričao navijačima zbog pada servera prilikom puštanja u promet dijela ulaznica za internetsku prodaju.

"Vatrene" će tako po Euro, sasvim očekivano, bodriti krcati stadion Rijeke, odnosno 8211 ljudi, od kojih je 5000 u utorak bilo te sreće i nabavilo ulaznicu. Pred blagajnama se čekalo još od 5 ujutro, a ljudima nije smetala ni kiša ni vjetar. Raspoloženje je bilo sjajno.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Reprezentacija se okuplja 11. studenoga u Zagrebu, gdje će istu večer sudjelovati na humanitarnoj večeri zaklade "Vatreno srce", a od 12. studenoga bit će smještena u Opatiji. Trenirat će u kampu NK Rijeke na Rujevici, gdje će i igrati utakmicu protiv Slovačke.

Hrvatska je upravo protiv Slovačke pružila najbolju partiju u ovim kvalifikacijama pobijedivši na gostovanju 6. rujna u Trnavi 4-0 golovima Nikole Vlašića, Ivana Perišića, Brune Petkovića i Dejana Lovrena.

VIDEO: JAGMA ZA ULAZNICAMA Redovi na Rujevici od 5 ujutro: Zapad rasprodan u pet minuta!

Pobjeda ili remi "vatrenima" bi osigurali prvo mjesto i izravan plasman na Euro uz vjerojatan status drugog nositelja na ždrijebu završnog turnira 30. studenoga u Bukureštu.

Poraz znači da ćemo ovisiti o rezultatima drugih utakmica i postoji mogućnost da završimo treći. U tom slučaju vjerojatno bismo imali šansu za plasman preko play-offa Lige nacija u ožujku iduće godine.

POSLUŠAJTE NOGOMETNU HIMNU 'MOJA CROATIA'

Idi na 24sata

Komentari 76

  • nottonightjosephine 12.11.2019.

    Jeli tko zna IQ celnika HNS-a?

  • LOLNeki 29.10.2019.

    Joj e krcata Rujevica, uvijek se nasmiješim kad to kažu kao da je to neki veliki poduhvat rasprodati 8000 mjesta.

  • 29.10.2019.

    Pun stadion sedam tisuća gledalaca hm, hm to ima samo kod nas

Komentiraj...
Vidi sve komentare