To je to što me zanima!

Sve se otvara za vaterpoliste, nova medalja sada je imperativ

Hrvatska je sigurno prva u grupi A. Danas to treba samo potvrditi protiv Kineza. U četvrtfinalu Svjetskog prvenstva igrat ćemo protiv pobjednika para C2 - D3...
Vidi originalni članak

Kina je iznenadila Brazil, ali je protiv Kanade zabila samo dva gola. Jasno je da olimpijski pobjednik Hrvatska danas (16.30) neće imati problema protiv vaterpolskog “patuljka”.

Prvi je cilj ostvaren pobjedom protiv Brazila. Osigurano je prvo mjesto u skupini, to “barakudama” donosi izravan prolazak u četvrtfinale i čak četiri dana odmora nakon današnje utakmice. Protivnika u četvrtfinalu doznat ćemo u nedjelju. Hrvatska će u četvrtfinalu igrati protiv pobjednika para C2 - D3. Na mjestu C2 trebao bi biti Kazahstan, a treća će momčad skupine D biti Crna Gora ili Australija.

Za očekivati je da Srbi danas dobiju Australce i da potvrde osvajanje prvoga mjesta u skupini D. Ako se sve danas razvije prema očekivanjima, Hrvatska će biti u jednom dijelu ždrijeba, a Srbija i Mađarska u drugom. Sa Srbima i Mađarima u tom slučaju ne bismo mogli igrati do finala. Naši bi put do medalje i finala tražili preko Crne Gore, Australije i Grčke, koja će nakon pobjeda nad Italijom i SAD-om biti prva u skupini B. Otvara nam se put do medalje.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • ministar obrane 01.08.2015.

    koliko znam nedavno smo gubili od grcke koja je znatno jaca nego prijasnjih godina. odakle sad takva sigurnost da cemo ih pobjedit?

  • - DAVOR - 31.07.2015.

    Tko visoko leti nisko pada... čiiijuu-čiiijuuu-tuuup. Ko da su crnogorci neki poluamateri a upravo dojučerašnji nabij razliku tim Brazila nas rasturio nedavno a jučer namučio.

  • donandres 31.07.2015.

    ako ne osvoje medalju sa ovakvim raspletom raspletom, onda bi se trebalo zapitati gdje plovi naš vaterpolski brod?

Komentiraj...
Vidi sve komentare