To je to što me zanima!

Sve zbog ženine zebre: Skroz su me uništili alkohol i droga

Ponekad ležim u krevetu i sjetim se kako sam dobar igrač bio, drugo najbolje krilo u Europi, iza Figa, sve sam upropastio. Bio sam idiot, rekao je Andy van der Meyde
Vidi originalni članak

Andy van der Meyde nekad je bio jedan od najvećih talenata u Europi, 17 puta igrao je i za nizozemsku reprezentaciju, no zbog osobnih problema navukao se na alkohol, a zatim i na teže opijate.

- Iz Intera nisam išao u Monaco, gdje sam mogao odlično zarađivati, jer su tamo samo stanovi, pa supruga ne bi imala gdje držati zebru. Zato sam došao u Everton - rekao je bivši nizozemski reprezentativac. 

Na početku je sve bilo dobro, ali onda su ga napale ozljede. I počeo je piti.

- To mi je postao bijeg od stvarnosti. Kad si nogometaš, sve je lako, za navijače si Bog. Možeš raditi što hoćeš. Imao sam puno novca, mogao sam kupiti što sam htio i biti s bilo kojom djevojkom. Zaljubio sam se u drugu ženu, a supruzi sam lagao iako joj je istražitelj donio dokaze - opisao je Van der Meyde koji se u međuvremenu rastao od supruge.

Nakon što ga je Everton otpustio, ostao je živjeti u Liverpoolu, ali uz još goru ovisnost.

- Živio sam s prijateljem, stalno smo se drogirali. Onda sam se jednog jutra probudio nakon tuluma, shvatio da ovaj život nije za mene, da se želim vratiti u Amsterdam, biti s obitelji i opet igrati nogomet. Nazvao sam agenta i rekao da želim otići od tuda jer ću inače vjerojatno umrijeti, ako ostanem. Ponekad ležim u krevetu i sjetim se kako sam dobar igrač bio, drugo najbolje krilo u Europi, iza Figa, a sve sam upropastio. Bio sam idiot - zaključio je Andy svoju životnu priču koju je opisao i u knjizi.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • tiho333 11.01.2013.

    "Andy van der Meyde naciljao cetvrtfinale" jos se sjecam te recenice!! :))

  • Shadowsss 11.01.2013.

    a glavna im je sad ta fora da čim ostanu švorc idu pisat biografije o svom životu.

  • zirvinjo 11.01.2013.

    sve mi je logicno al zebra bas i nije, nerekose sta bi sa zebrom kako se ona nosi s tim ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare