To je to što me zanima!

'Svejedno igram li ili ne, otkad sam tu Mainz ide prema gore'

Otkad sam došao u Mainz, često imam zdravstvenih problema. Nažalost, što se tiče palca, prerano sam se vratio treninzima, priznao je bivši reprezentativac Klasnić
Vidi originalni članak

Nogometaši Mainza u nedjelju su gostovali kod Werdera u 10. kolu Bundeslige. Poraženi su s 2-1, a na terenu im nije mogao pomoći hrvatski napadač Ivan Klasnić (32)...

Već dulje Klasnić ima problema s infekcijom nožnog palca. Oporavak ide sporije od očekivanja tako da, unatoč silnoj želji, nije mogao igrati protiv kluba čiji je član bio od 2001. do 2008. godine i za koji je zabio 49 golova u 151 utakmici. Želio je Klasnić otići u Bremen barem kao navijač, a kako je u klupskom zrakoplovu bilo mjesta samo za igrače koji su konkurirali za nastup, bivši je hrvatski reprezentativac putovao privatno vlakom.

- Noga mi izgleda dobro. Zadnja sam tri dana trčao i nisam osjećao nikakvu bol. Možda bih u petak protiv Nürnberga mogao biti u sastavu - rekao je Klasnić u kratkom razgovoru za novi broj Kickera.

Naš se napadač priključio Mainzu početkom rujna, ali je dosad za novi klub uspio odigrati samo 15 minuta u dvoboju protiv Schalkea. Pogodila ga je serija pehova - najprije trovanje hranom, pa ozljeda lista, a sada i infekcija palca.

- Da, otkad sam došao u Mainz, često imam zdravstvenih problema. Nažalost, što se tiče palca, prerano sam se vratio treninzima - priznao je Klasnić koji zbog dvostruke transplantacije bubrega ne smije uzimati određene lijekove koji bi ubrzali proces liječenja infekcije.

No, ni u neugodnoj situaciji Klasnića ne napušta dobro raspoloženje i smisao za humor.

- Svejedno je igram li ili ne. Otkad sam ja u klubu, Mainz je krenuo prema gore - uz osmjeh je zaključio hrvatski nogometaš.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • tomislav22 05.11.2012.

    Zato Klasnić zabija van terena

  • SpužvaBobSkockani 05.11.2012.

    To se zove pozitivna energija !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare