To je to što me zanima!

Svi ljuti zbog Ibričića: On mora biti manje sebičan

Bivši Zagrebov igrač igra sjajno u dresu Hajduka, ali svejedno je naljutio trenera Antu Mišu. On želi da se Ibričić ponaša kako dolikuje igraču Hajduka
Vidi originalni članak

Hajduk je prvi, no reprezentativna pauza za Mišu nije mogla doći u boljem trenutku. Njegova momčad pokazuje znakove umora, a ni igra više nije tako tečna. Premda je Miše i nakon 16. utakmice na klupi “bijelih” neporažen, svjestan je kako Hajduk mora igrati puno bolje. Stoga se oštrim riječima obrušio na Senijada Ibričića.
- Ibričić je bio sebičan u tri-četiri situacije u kojima je mogao dodati loptu Kaliniću, Skoki i Oremušu. Imali smo četiri dobre prigode, no nije dodao loptu i one su propale - pojasnio je ljutiti Miše i nastavio u istom tonu:
- Ibričić mora znati, bez obzira kako se koji igrač zove, da mora poštivati ono što se traži od igrača Hajduka. Ne može se ponašati kako se ponašao do sada. Golom protiv Dinama nije kupio ni mene, ni navijače, ni sve oko kluba - rekao je Miše, kojemu je Ibričić odgovorio:
- Nije mi drago što je to rekao novinarima, a ne meni u lice i volio bih da mi pokaže na snimci o čemu je riječ. 
Ibričić je od dolaska u Hajduk odigrao 30 utakmica, zabio 10 golova i 3 puta asistirao. Miše je ljut jer smatra kako može puno bolje. No nije trener Hajduka jedini koji je ljut. Zbog Ibrinih dobrih igara u bilom dresu Zdravko Mamić je “navukao bijes” počasnog predsjednika Dinama Milana Bandića. Zagrebački gradonačelnik, navodno, Mamiću ne može oprostiti što ga nije doveo u Dinamo. Zbog toga sve rjeđe svraća u Maksimir, a Mamiću šalje poruke “Pozdravio te Ibričić”.

ŽELIO GA, PA ODUSTAO
Zdravko Mamić bio je zainteresiran za Ibričića, ali doveo je Sammira i Pedra Moralesa te smatrao da mu BiH reprezentativac ne treba.

VIŠE GA JE PUTA PREPORUČIO BANDIĆ
Milan Bandić bio je veliki Ibričićev navijač dok je Senijad igrao u Zagrebu. Preporučio ga je Zdravku Mamiću, ali nije ga poslušao.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • bosnia_80 24.03.2009.

    moj miše..budi sretan što je hajduk pobijedio, spusti se malo! prije nego su na tebe svalili krivicu za neuvjerljivu igru tvoje ekipe, požurio si naći krivca u nekom drugom! kad ekipa dobro igra, onda sam JA (trener) zaslužan za to, a kad ne ide sve ko po koncu, onda je neko drugi krivac.. sramota, umjesto da preuzme odgovornost..on je ide prebacit na igrača..i to na jednog od najboljih u ekipi:( svaka čast, bravo za trenera!!

  • toni95 24.03.2009.

    sad odma nešto protiv njega sjetite se što je sve radia protiv dinama i na maksimiru i na poljudu

  • majka11 24.03.2009.

    Bravo Miše! U pravu si kad igraš za klub nema samoisticanja nego se podredi momčadi, a ova Bosančina je protiv Zagreba samo mislio na sebe i to jedan od razloga zašto je i hajduk bio lošiji nego inače

Komentiraj...
Vidi sve komentare