To je to što me zanima!

Svi natrag na Kantridu: Rijeku čeka fešta pred 10.000 ljudi?!

PRIJATELJSKA UTAKMICA U samo nekoliko sati pretprodaje karata za utakmicu godine u Rijeci, prodano je 2000 ulaznica. Sprema se spektakl na Kantridi, a stiže Kekov bivši klub, Maribor
Vidi originalni članak

Prije više od tri godine nogometaši Rijeke odigrali su zadnju utakmicu na stadionu Kantrida. Veliki povratak u svoj 112-godišnji dom izabranici Matjaža Keka imat će 8. rujna protiv njegova bivšega kluba Maribora.

“One-off” povratak, kako bi rekli Englezi, iliti samo za jednu priliku, privukao je veliku pozornost navijača Rijeke. Šansa je to da se na nekoliko sati oživi duh bodrenja najdraže im momčadi podno dobro im poznatih stijena.

- Vodili smo se time da cijene ulaznica budu prihvatljive svima i uvedemo obiteljsku E tribinu, gdje će odrasla osoba i dijete moći gledati utakmicu za 30 kuna - rekao je Dejan Božić, predsjednik Armade.

Na sektore D i F moći će se za 30 kuna, na B i C za 50, a za ulazak u glavni sektor A ulaznica će stajati 80 kuna.

U prodaju je pušten praktički puni kapacitet Kantride od 10.000 ulaznica, a najvatreniji riječki navijači nadaju se kako bi upravo toliko ljudi moglo biti na toj utakmici.

- Bude li 3000 ljudi, smatrat ćemo to porazom povratka na Kantridu. Nadamo se punom stadionu - dodao je Božić.

Koliki je interes za utakmicu, najbolje govori podatak o 2000 prodanih ulaznica u samo nekoliko sati od puštanja u pretprodaju.

- Pripremamo i pirotehnički i laserski šou. Na poluvremenu će biti aukcija dresova, a i nakon utakmice nastavit ćemo druženje uz glazbu za dušu. Ali sva pažnja mora biti usmjerena prema utakmici - kaže Božić, koji je uvjeren da će Kantrida opet izgledati veličanstveno.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • brajdas 23.08.2018.

    Ko znade u koliko je prijenos i sa kim igra Rijeka za ligu UEFA

  • zoazoa11 23.08.2018.

    Slabo pratim te manje skupine, al zar se ti decki iz rijeke ne nazivaju kohorta ili tako nesto?

  • atakona 23.08.2018.

    Imam pitanje,inace sam iz Rijeke ali me zanima objasnjenje. Zasto se ne igra na Kantridi ako je nece nikad radit? Ja cu prije dat 200kn za tamo nego 30 za Rujevicu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare