To je to što me zanima!

Svi za Japan: Žrtve tsunamija u mislima svjetskih sportaša

Ivica, Novak Đoković, Red Soxi, nogomeraši Valencije... Svi su na neki način javno iskazali potporu žrtvama tragedije u Japanu nakon tsunamija koji je pogodio zemlju
Vidi originalni članak

Na utakmicu sa Sevillom nogometaši Valencije istrčali su u dresovima na kojima su im imena bila napisana na japanskom.  Novak Đoković osvojio je Indian Wells noseći natpis “Support Japan” (potpora Japanu) na koljenu ili na čarapi. Ivica Kostelić na proglašenje ukupnog pobjednika Svjetskog kupa izašao je s hrvatskom i japanskom zastavom te najavio donaciju “određenog iznosa” žrtvama tsunamija. Didier Cuche uplatio je 8500 švicarskih franaka.

Oni su samo primjeri sportaša koji su javno iskazali potporu žrtvama tragedije. Činile su to i mnoge NBA zvijezde poput Stevea Nasha i Dirka Nowitzkog te mnoge nogometne momčadi, a diljem svijeta utakmice su počinjale minutom šutnje. Poruke potpore bit će i na Sauberovim bolidima na otvorenju sezone Formule 1 u Australiji.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • _lackovic_ 22.03.2011.

    hoće li oni nogometaši koji godišnje zarađuju npr. 10 ili više milijuna eura koji milijun donirati? lako je potporu izražavati minutom šutnje, to može i beskućnik.

  • thug lady 22.03.2011.

    I will say this again - LIBIJA - people kill people,,,,,,,,, JAPAN - people help people

  • Geroge 22.03.2011.

    Njihove misli su s njima?Mogli bi i pare poslat.Svaka lipa im je bitna,nemaju ni vodu pitku.Od svih navedenih,skijaši koji najvjerojatnije najmanje zarađuju,su jedini dali pare.Sram ih bilo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare