To je to što me zanima!

Tottenham želi i petog Hrvata: Na White Hart Laneu bi Matea

Neki engleski mediji pišu kako bi Tottenham želio dovesti mladog Hrvata i to već u siječnju iduće godine. U zimskom roku će u Maksimir sletjeti mnogo ponuda...
Vidi originalni članak

Bayern, Juventus, Stuttgart, Ajax... Samo su neki od klubova koji su 'pošašavili' za Mateom Kovačićem dok je imao samo 13 godina. Nakon što je u subotu postao najmlađi strijelac u povijesti HNL-a sa 16 godina i 198 dana, mnogi se vjerojatno čupaju za kosu. Drugi pak rade na mogućem transferu, iako ne postoje  gotovo nikakve šanse da Dinamo proda Kovačića u idućih nekoliko godina.

Neki engleski mediji pišu kako bi Tottenham na White Hart Lane želio dovesti mladog Hrvata i to već u siječnju iduće godine. U zimskom prijelaznom roku će u Maksimir sletjeti mnogo ponuda. 

'Dinamo je u ugovor sigurno stavio klauzulu koja sprječava njegov rani odlazak, ali Mateu bi sigurno bilo primamljivo igrati za klub u kojem igra toliko njegovih sunarodnjaka' - stoji u tekstu jednog od portala. 

'Modri' će imati puno posla oko odbijanja zainteresiranih za Kovačića u idućih par godina, pogotovo ako nastavi kao što je počeo.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • AdoNet 22.11.2010.

    Riješi točno kviz (tip:google), uzmi 50$, preuzimaj besplatne edukacijske materijale, profesionalna skola pokera. Osim toga mozete birati na koju sobu zelite da vam uplate novac koji dobijete. Savrseno za pocetnike koji ne zele poceti tako da uplate vlastiti novac. http://tiny.cc/h0i14 Sretno na stolovima!

  • fajtercoric 22.11.2010.

    Nepišu britanski mediji nego zagrebački (mamićevi novinari )da se mali pročuje da mu se digne cijena radi budućnosti

  • ministar obrane 22.11.2010.

    Za 3 - 4 godine komotno bi mogli dobiti 20 milijuna za njega, zato polako...

Komentiraj...
Vidi sve komentare