To je to što me zanima!

Svi žele kapetana: Za Modrićev dres ponuđeno najviše, a među najtraženijima jest i - Livajin

Traženi su i dresovi Ivana Perišića i Domagoja Vide (500 eura), Simona Sluge (471), ali i debitanta Luke Sučića (429). Slijede Gvardiol, Stanišić, Vlašić (425)... Aukcija traje još 10 dana
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija osvojila je samo bod protiv Slovačke u Gradskom vrtu i nastavila neizvjesnu utrku s Rusijom za izravan plasman na Svjetsko prvenstvo, a utrka i dalje traje među navijačima.

Naime, svi dresovi hrvatskih nogometaša koji su bili u zapisniku osječke utakmice proslijeđeni su na online humanitarnu aukciju za zakladu Vatreno srce.

ZA ZAKLADU VATRENO SRCE Dresovi 'vatrenih' s utakmice u Osijeku na humanitarnoj aukciji

Početna cijena svakog dresa bila je 89 eura, a aukcija je počela s prvim sudačkim zviždukom. Trenutna situacija jest takva da se najviše licitira za, pogađate, dres Luke Modrića čija je trenutna cijena na 925 eura, slijedi Brozovićev za kojeg je dosad ponuđeno 799 eura, a treći je - dres Marka Livaje. Za gornji dio opreme Hajdukove zvijezde netko je ponudio 525 eura.

Traženi su i dresovi Ivana Perišića i Domagoja Vide (500 eura), Simona Sluge (471), ali i debitanta Luke Sučića (429). Slijede Gvardiol, Stanišić, Vlašić (425)...

Također, svi dresovi profesionalno su dezinficirani kako bi bili uklonjeni svi eventualni tragovi virusa, bakterija i DNA materijala.

Zakladu Vatreno srce osnovali su i vode hrvatski reprezentativci i izbornici, putem koje već godinama pomažu djeci i mladima. A ako se želite uključiti u aukciju i nabaviti si dres vašeg najdražeg reprezentativca, to možete učiniti OVDJE sve do 24. listopada u 16 sati.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • 15.10.2021.

    Livajaaaaaaaaa😎💪

  • simri 15.10.2021.

    Levajin dres je dobar za brisanje podova. Znaju ljudi....

  • Janka Puszta 14.10.2021.

    Kakvi jadnici komentaraju, pa ovo je u dobrotvorne svrhe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare