To je to što me zanima!

'Svi znamo da je Čilić pozitivan na doping, a moramo šutjeti'

Nije mi jasno zašto svi moramo šutjeti, nitko ne smije reći da je pao na dopinškom testu. Ne shvaćam. Mislim da je vrijeme da svi saznamo što se događa, veli Andy
Vidi originalni članak

Marin Čilić danas će u Londonu biti na saslušanju pred Antidopinškom agencijom ITF-a. Morat će obrazložiti što se dogodilo na turniru u Münchenu, odnosno zašto je nalaz na doping bio pozitivan i nakon toga se nadati da neće dobiti dodatnu suspenziju.

Hrvatski tenisač nije odigrao meč već tri mjeseca, a iskaz će dati baš na prvi dan Davis Cup ogleda u Umagu s Velikom Britanijom, koju predvodi Andy Murray.

Škot se jučer osvrnuo na Čilićev slučaj.

- Nije mi jasno zašto svi moramo šutjeti?! Nitko ne smije reći da je pao na dopinškom testu. Ne shvaćam to. Mislim da je vrijeme da svi saznamo što se događa. Predugo sve to traje. U ostatak procedure, detalje, ne bih ulazio - rekao je treći tenisač svijeta.

Idi na 24sata

Komentari 88

  • 14.09.2013.

    danas više ni u kog ne moš bit prisutan i žaj mi je zbog čilića. nemojmog ga osuđivat dok se ne utvrdi šta je bilo, a ako je kriv nek snosi posljedice. a ovaj murray je iritantan do bola.

  • wartburg 13.09.2013.

    kakav je to doping ako ne djeluje !?

  • drmm 13.09.2013.

    Ako je tako loše igrao dopingiran...kako li tek onda loše igra bez dopinga...to je manje više sukus većine komentatora o slučaju Čilić...pustimo da institucije odrade svoje...pa onda donesimo adekvatan sud....!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare