To je to što me zanima!

Švicarci bodom osigurali SP 2010. godine u JAR-u

Veliki njemački trener Ottmar Hitzfeld uspjehom je okončao svoj prvi kvalkifikacijski ciklus na klupi Švicarske te je odveo Švicarce na SP 2010. god.
Vidi originalni članak

Nogometaši Švicarske odigrali su 0-0 s Izraelom na St. Jakob stadionu u Baselu, te tim bodom potvrdili prvo mjesto nakon posljednjeg kola u drugoj skupini europskih kvalifikacija za SP. Švicarci su kontrolirali utakmicu bez prenaglašenih napadačkih ambicija. Nije ih na to natjeralo čak niti isključenje gostujućeg nogometaša Avihaya Yadina u 59. minuti, kada je Izraelac zaradio drugi žuti karton. Veliki njemački trener Ottmar Hitzfeld tako je uspjehom okončao svoj prvi kvalkifikacijski ciklus na švicarskoj klupi.
U drugoj utakmici Grci su drugo mjesto i ulazak u dodatne kvalifikacije potvrdili rutinskom domaćom pobjedom nad Luksemburgom na atenskome Olimpijskom stadionu. Završilo je 2-1, a gosti su smanjili autogolom Avraama Papadopoulosa u 90. minuti. Novi je pogodak za sastav Otta Rehhagela zabio Theofanis Gekas. Bio mu je to deseti u ovim kvalifikacijama.
Latvija je doma pobijedila  Moldaviju 3-2 uz crveni karton Moldavca Lascensova.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • zmr 14.10.2009.

    Mozda sada Raketic zali sto je izabrao Hrvatsku.

  • Philly76 14.10.2009.

    @nogometas05 ak idu na svjetsko znaci da su zasluzili to svojim rezultatima a ne nekim predrasudama...svaka cast svim repkama koje su se kval. na SP.. ovim drugima vise srece drugi put

  • nogometas05 14.10.2009.

    Kakvi sve jednici idu na svjetsko a mi ne..e da,po to toriji mi smo bas jadnici!

Komentiraj...
Vidi sve komentare