To je to što me zanima!

Svira himna, a igrač se dira po licu: Bum! 37.000 kuna kazne

Tardellija je kineski nogometni savez kaznio utakmicom suspenzije, a mora platiti i 37 tisuća kuna jer je uoči utakmice protiv Shanghai SIPG-a, dok je svirala himna, rukom prolazio po licu u gledao u pod
Vidi originalni članak

Diego Tardelli (33) u Kini igra već tri godine i trebao je naučiti da se neke stvari ne toleriraju kao u drugim ligama. Recimo, ruka na licu i gledanje u pod dok svira kineska himna mnogima je bezazlena situacija. Ne i Kinezima.

Tardellija je kineski nogometni savez kaznio jednom utakmicom suspenzije, a mora platiti i 37 tisuća kuna jer je uoči utakmice protiv Shanghai SIPG-a, dok je svirala himna, rukom prolazio po licu u gledao u pod.

Kineski savez objavio je kako je takvo ponašanje neprihvatljivo te da ima loš utjecaj na društvo.

POGLEDAJTE VIDEO

Tardelli je u Shanghai Luneng stigao 2015. Već je iskusan i morao je znati da ovakve stvari mogu uvrijediti domaćine. Pravila su ista za sve. Branič Wang Shenchao dobio je 12 mjeseci suspenzije iz nacionalne momčadi. Razlog? Na utakmici je imao lančić. Nije to ništa prema mladom igraču Zhouu Junchenu koji je dobio 12 mjeseci suspenzije jer je preskočio večeru u trening kampu.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 02.11.2018.

    nema kod njih nego strogo

  • toby 02.11.2018.

    Kolko bi platio da igra đepni biljar ?

  • Shogun 02.11.2018.

    Pa i ovaj crni gleda u travu,dobit će i on po repu

Komentiraj...
Vidi sve komentare