To je to što me zanima!

Svjedočit će na sudu: Ashley Cole stao je u obranu Terryja

Engleski nogometni savez pozvao je Ashleyja Colea kao prvog svjedoka na suđenju protiv Johna Terryja. Navodno je Terryjev suigrač čuo što je rekao A. Ferdinandu
Vidi originalni članak

Ashley Cole bit će prvi svjedok na suđenju Engleskog nogometnog saveza protiv nogometaša Chelseaja Johna Terryja zbog sumnje u rasističko vrijeđanje QPR-ovog Antona Ferdinanda na nedjeljom premierligaškoj utakmici.

Prema pisanju The Suna Terryjev suigrač Cole na suđenju će stati u njegovu obranu. Naime, FA je pozvao Colea kao svjedoka jer je on u trenutku navodnog rasističkog napada prolazio pored Terryja i Ferdinanda.

Cole će dati iskaz u kojem tvrdi da nije čuo nikakvo vrijeđanje.

Podsjetimo, Terry je u nedjelju Ferdinanda nazvao 'j.....m crnom p....m', a prijeti mu oduzimanje kapetanske vrpce u engleskoj reprezentaciji te čak možda i izgon iz reprezentacije.

No ne utvrdi li mu se krivnja do 12. studenog kad Engleska igra prijateljsku utakmicu sa Španjolskom na Wembleyju, Fabio Capello mu neće oduzimati kapetansku vrpcu.

Terry koji je odbacio sve optužbe, vratio je kapetansku vrpcu u ožujku nakon seks-skandala s djevojkom bivšeg prijatelja i suigrača Bridgea, a ironično, vrpcu je naslijedio od brata napadnutog Antona Ferdinanda Rija.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Frank_Lampard_8 27.10.2011.

    ako je istina da mu je to terry rekao sigurno nije bilo iz cistog mira, vjerojatno ga je ferdinand isprovocirao ili uvrijedio...

  • user_125692 27.10.2011.

    nakon onog sa bridgeom ne bi se cudio da je to rekao :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare