To je to što me zanima!

Svjetska prvakinja ne može više sama: ‘Agonija je završila’

Zaboravila sam uživati, podredila sve jednom cilju - biti prvakinja svijeta. U tome sam uspjela, no ovaj meč mi je najvjerojatnije zadnji u karijeri, napisala je Ivana Habazin
Vidi originalni članak

Ivana Habazin (24) nije uspjela postati prva boksačica u povijesti koja je objedinila naslove svjetske prvakinje u sve četiri najvažnije verzije. Učinila je to Cecilia Braekhus (32), koja ju je pobijedila na bodove.

Sva tri suca meč u Kopenhagenu nakon deset rundi bodovala su 100-90 za Norvežanku, koja je ostala neporažena i nakon 26. profesionalne borbe. Habazin je u borbu ušla s 13 pobjeda, jednim porazom i naslovom prvakinje prema IBF verziji, a nakon drugog poraza u karijeri na Facebooku je objavila povlačenje iz boksa.

- Jako sam zadovoljna svojom izvedbom, moglo je i bolje, ali nije išlo. Bio je ovo povijesni meč za ženski boks i bila mi je izuzetna čast što sam u njemu sudjelovala - napisala je Habazin, uz posebnu zahvalu treneru Vladi Božiću, pa nastavila:

- Drago mi je što je ova agonija završila. Bez podrške ikoga, naročito države, išli smo naprijed i gazili. Zaboravila sam uživati, podredila sve jednom cilju - biti prvakinja svijeta. U tome sam uspjela, no Bog ima drukčiji plan za mene i ovaj meč mi je najvjerojatnije zadnji u karijeri! Ne postoji veći meč od ovog i to ne želim kvariti.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • volimje 15.09.2014.

    Uh, dobraaaa:)

  • Čika Spaso1 15.09.2014.

    Prva i zadnja slika, kao da nije ista osoba. Cura je lijepa, uspješna i neka se povukla. Sad joj je vrijeme osnovat obitelj, rodit djete/cu i sve ima. Čestitam!

  • jakoboko 15.09.2014.

    Bravo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare