To je to što me zanima!

Svjetska prvakinja: Nikakvih simptoma, a nalaz pozitivan

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nemam simptoma i zato je važno da znate da, iako se osjećate potpuno zdravo, ipak možete šriti virus, kaže 26-godišnja Mađarica Boglarka Kapas, svjetska i eruopska prvakinja u plivanju
Vidi originalni članak

Svjetska prvakinja mađarska plivačica Boglarka Kapas (26) u utorak je objavila da je pozitivna na korona virus.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kapas je objavila kako je morala proći dva testiranja na korona virus kako bi mogla trenirati, no, iako je prvi bio negativan, drugi je pokazao da je pozitivna.

Sada mora ostati u karanteni dva tjedna i ne smije napuštati svoj stan.

- Na sreću nemam simptoma i zato je važno da znate da, iako se osjećate potpuno zdravo, ipak možete šriti virus - napisala je plivačica.

Kapas je osvojila zlato na 200 m leptir na svjetskom prvenstvu u Gwangju 2019. te broncu na 800 m slobodno na OI u Rio de Janeiru 2016. godine, a šesterostruka je europska prvakinja.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 12

  • normalan normalan 01.04.2020.

    5 minuta slave

  • 31.03.2020.

    da, i? Naravno da nema simptome jer je mlada, zdrava i ima jak imunosni sistem. 99% zaraženih neće ni osjetiti simptome, bez veze se stvorila panika u svijetu

  • ..D a r k w o o d.. 31.03.2020.

    To je zato jer to nije test specifičan na COVID 19 pošto takav test ne postoji! Svi testovi obuhvačaju sve spektre corona virusa a ima desetine vrsta i podvrsta, tako da svatko ko je ikad bio prehlađen ili imao gripu, nađu mu DNK tragove CORONE što jedino ovim testom i traže a ti tragovi mogu biti od neke preboljene davne prehlade ili gripe, tako je i sa svim ostalima koji su pozitivni na coronu, dakle svatko ko je ikada prebolio neku prehladu ili gripu vjerojatno bi bio pozitivan da se ide testirat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare