To je to što me zanima!

Svjetski mediji: Dalmacija se zbog 'bilih' vidjela iz svemira

Izgledalo je kao da sve gori. Torcida, najstarija navijačka skupina u Europi, zapalila je u ponoć tisuće bengalki. Dalmacija se vidjela iz svemira, prenosi Yahoo Sports...
Vidi originalni članak

Yahoo Sports, CNN, L'Equipe..., svi su oduševljeni spektaklom koji su upriličili navijači Hajduka za stoti rođendan kluba. Čim je sat otkucao ponoć i označio Hajdukov 100. rođendan, Split je buknuo. Nebo se zažarilo i prava fešta u gradu pod Marjanom mogla je početi.

 U čast voljenom Hajduku Torcida je u zrak ispucala preko 3000 raketa, zapalila stotine dimnih baklji, a diljem grada priređeno je na desetke vatrometa i rođendanska proslava 100. rođendana doista je počela spektakularno. 

- Izgledalo je kao da sve gori. Torcida, najstarija navijačka skupina u Europi zapalila je u ponoć tisuće bengalki. Dalmacija se vidjela iz svemira - piše Yahoo sports i dodaje:

- Očito dan nije bio sjajan samo za navijače Hajduka, već i za prodavače bengalki.

CNN je objavio snimku spektakla dodavši da Split ima slavnu povijest te da grad živi za Hajduk.

Francuski L'Equipe piše:

" Navijači Hajduka ugasili su 100 svjećica na torti i prisjetili se grupe studenata koji su u Pragu osnovali Hajduk".

Idi na 24sata

Komentari 30

  • torcida19Th50 16.02.2011.

    neka pati koga smeta...., svaka cast TORCIDI da nas nema tribalo bi na stvorit ;-) a oni koji zviduju njima se nemore pomoc. Rukuna srce ljudi ovo sto TOCIDA cini to nema nigdi na svitu BILOM, neka drugi ponove pa ce mo dalje mi imamo najstariju navijacku skupinu u Evropi naj stariji klub u Hrvatskoj a to sto trenutno nemam uspjehe to TORCIDA nije kriva, doci ce sve na svoje a sad uzivajmo i na dalje na TORCIDINE organizacije i koreografije!!!!

  • pita_1 16.02.2011.

    ovaj spektakl ova koreografija, ovo navijanje, čekanje ponoći, odricanja marendi i svega samo da se pomogne ukrašavanju najljepšeg grada (splita) u čast hajduku i njegovih 100g niko nikada neće moć nadmašit... ja ću prepričavat ovo svojoj djeci svojim unucima jednako kao što je meni moj otac i djed prepričavali njihove odlaske na utakmice njihova navijanja i sve i učili me od malih nogu koji je klub uvijek u srcu a to je HAJDUK.. navijao ti za dinamo.partizan ili zvezdu moraš priznat koliko god ti ponos ne da,da je ovo bilo jednostavno savršeno... a poruka bbb koji blate ovaj spektakl : prvo se ujedinite pa onda blatite po najboljem klubu hajduku i najodanijoj navijačkoj skupini toridi

  • luyz 16.02.2011.

    isto tako se iz svemira vidi da nemate veze sa nogometom

Komentiraj...
Vidi sve komentare