To je to što me zanima!

Svjetski prvaci porazom krenuli u osvajanje Europe

Porazom 10-9 od Mađarske, naši su vaterpolisti otvorili Europsko prvenstvo u španjolskoj Malagi. Rudićevi izabranici nisu oduševili na otvaranju...
Vidi originalni članak

Vaterpolisti Mađarske u prvoj su utakmici Europskog prvenstva u Malagi pobijedili Hrvatsku 10-9. Rudićevi igrači imali su puno problema u ovoj utakmici, prije svega u igri s igračem više, no i unatoč tome su uspjeli doći u šansu za osvajanje boda u samoj završnici. Desetak sekundi prije kraja, u trenucima kada su u igri bila oba naša centra, Mili Smodlaki je pobjegla iz ruke jedna teška lopta i Mađari su odnijeli bodove.
Iako se na osnovu te završnice može činiti kako smo ispustili bod, treba reći da bi sve osim mađarske pobjede u ovoj utakmica bila - nepravda. Cijelo vrijeme su Mađari vodili, stalno bili u plusu, a Hrvatska nikako nije uspjevala ozbiljno zaprijetiti. Najveća šansa ukazala se na početku treće četvrtine, kod 5-4 za Mađare. No triput zaredom nismo uspjeli realizirati igrača više i Mađarska je otišla na nedostižnih 7-4.
Hrvatska obrana nije imala rješenja za sjajnog Norberta Madarasa, koji je uvalio tri lopte u mrežu Frane Vićana, a sjajni su bili i dvostruki strijelci Biros i Molnar. U hrvatskim redovima samo su Damir Burić i Samir Barać zabili po dva gola.
U subotu je na redu još jedan težak test, domaćin Španjolska.

EUROPSKO PRVENSTVO, SKUPINA A, 1. kolo
Hrvatska – Mađarska 9-10 (1-2, 3-3, 1-2, 4-3)

Idi na 24sata

Komentari 1

  • niko6crunchie 04.07.2008.

    loše, loše...dečki , znamo da možete bolje samo nam to i dokažite sutra protiv španjolaca..

Komentiraj...
Vidi sve komentare