To je to što me zanima!

Svjetski prvak se napio pa zlatnom medaljom platio taksi

Jutro nakon burne proslave koja je trajala cijelu noć, bio je klasični mamurluk, a nesretni Fajdek nije mogao vjerovati da njegove medalje nema kraj njega u hotelu
Vidi originalni članak

Poljak Pawel Fajdek osvojio je zlatnu medalju u bacanju kladiva na Svjetskom prvenstvu u Pekingu, a onda nakon toga zasluženu titulu najboljeg na svijetu otišao proslaviti u kineskom velegradu.

Cijelu noć je 26-godišnji Fajdek slavio sa svojom zlatnom medaljom , a onda naručio taksi da ga odveze u hotel. Poljski mediji pišu kako nije imao gotovine kod sebe pa je vožnju odlučio platiti zlatom.

Sljedeće jutro bio je klasični mamurluk, a nesretni Fajdek nije mogao vjerovati da njegove medalje nema kraj njega u hotelskoj sobi. Prijavio je nestanak policiji, a kineska je služba reda ubrzo i pronašla vozača taksija. Ovaj je bez problema odmah vratio medalju sretan što je barem na nekoliko sati bio svjetski prvak.

Fajdek pak može biti sretan što se sve dogodilo u Kini, a ne nekoj malo manje gostoljubivoj zemlji jer dojma smo kako bi u nekim drugim područjima ta medalja odavno nestala...

Idi na 24sata

Komentari 18

  • kung fu panda 25.08.2015.

    je se namazo majko mila

  • MKingston35 25.08.2015.

    ja pijem samo u 2 slucaja,kad mi je rodendan i kad nije

  • BarneyStinsonNPH 25.08.2015.

    Zober

Komentiraj...
Vidi sve komentare