To je to što me zanima!

Swansea šokirao Old Trafford: Van Gaal loše započeo mandat

Manchester United poražen je na otvaranju sezone na Old Traffordu prvi put poslije 1972. godine. Swansea City je slavio s 2-1, golovima Sung-Yong Kija i Sigurdssona
Vidi originalni članak

Dugo očekivani početak sezone pod vodstvom Louisa van Gaala nije donio previše toga pozitivnog za Manchester United. Swansea City pobijedio je "crvene vragove" s 2-1 u prvom kolu Premiershipa. 

Van Gaal je unio promjene jer su debitirali Jesse Lingard i Tyler Blackett, ali gosti su kaznili slabe napade Uniteda u 28. minuti. Strijelac prvog gola u novoj sezoni bio je Sung-Yong Ki

U drugom poluvremenu Manchester je stalno napadao i do izjednačenja došao nakon samo sedam minuta igre u nastavku. Wayne Rooney proslavio je svoju prvu utakmicu s kapetanskom trakom golom za 1-1. Rooneyju je to bio 159. gol za klub, a točno toliko zajedno su zabili Eric Cantona, David Beckham i Roy Keane.

Kad se očekivalo da domaći preokrenu utakmicu, višak prostora na njihovoj polovici iskoristio je Gylfi Sigurdsson u 72. minuti. Wayne Routledge mu je asistirao, a Sigurdsson zabio svoj osmi gol za Swansea u Premier ligi. Zanimljivo, sedam od osam golova zabio je u gostima. 

United u sljedećem kolu gostuje kod Sunderlanda, a Swansea dočekuje novake iz Burnleyja. 

Idi na 24sata

Komentari 131

  • kolega727 19.08.2014.

    GOOOAAAALLLL UNITED MAKE IT 2-2. Vidal crossed it into Hummels who chested it down to Kroos who banged it home! 96"

  • DenisŠabić 18.08.2014.

    sta ovaj novinar baljezga 1. put nakon 1972. godine kada smo od njih izgubili 2 puta prošle sezone jednu doma jednu kod njih. koji neupućeni novinari.. ovo je jedan od x članaka u kojem autor nema pojma sto govori. koja žalost.

  • bluberry 17.08.2014.

    gdje je nestao Mata?.....kakav je to igrač bio u Chelsei, dvije godine zaredom najbolji a sad.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare