To je to što me zanima!

Taekwondoašima Marjana u Splitu priredili sjajan doček

Hrvatska taekwondo reprezentacija na Europskom prvenstvu u Manchesteru osvojila je osam medalja, od čega šest borci Marjana. Na fešti nije bio Šapina, koji je zapeo u Amsterdamu
Vidi originalni članak

Hrvatska taekwondo reprezentacija na Europskom prvenstvu u Manchesteru osvojila je čak osam medalja.

POGLEDAJTE VIDEO: Spektakularan doček

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Čak šest medaljaša dolazi iz splitskog Marjana. Zlato su osvojili Ivan Šapina i Lena Stojković, dok su do brončanih odličja došli Ivana i Bruna Duvančić, Toni Kanaet i Paško Božić.

U Splitu je spomenutima priređen sjajan doček u novom centru na Lokvama. Nije došao tek Šapina, koji je zapeo u Amsterdamu zbog štrajka aviokompanija.

Sve prisutne pozdravila je predsjednica taekwondo kluba Marjan Lucija Zaninović. Iako ima tek 20, Lena Stojković je uspjela obraniti naslov europske prvakinje:

- Hvala svima u klubu, svakom članu, svakom treneru, cijeloj upravi, hvala sestrama Zaninović koje su bili naši uzori još kad smo se kao vrtićani priključili ovom velikom klubu. Ovo je vaša medalja koliko i naša - poručila je presretna Lena.

Toni Kanaet je nakon bronce u Tokiju na Igrama u istom tonu nastavio i na europskom prvenstvu.

- Sretan sam jer sam nastavio u kontinuitetu osvajati medalje i jer sam pokazao da Tokio nije bio slučajan nego da imam kvalitetu za stalno biti u vrhu. Čestitam svima u klubu koji su osvojili medalju, bez tako jakog tima i sparing partnera sigurno niti ja ne bih bio na ovako visokom nivou - poručio je Kanaet.

Sestre Duvančić imaju samo 17 godina i još su učenice trećeg razreda srednje škole.

- Nadamo se da je ovo početak naše uspješne karijere i da ćemo i dalje raditi i biti na primjer ovom klubu. Predivan je osjećaj osvojiti medalju, ali velike zasluge ima kompletan naš klub koji su nam omogućili najbolje uvjete za ostvarenje ovakvih rezultata - složile su se sestre.

Presretan je bio i teškaš Božić. Tek mu je 20 godina.

- Hvala cijelom klubu, od trenera, uprave, sparing partnera, svih članova taekwondo kluba Marjan. Bez njih ne bi bilo niti moje medalje. Iskoristit ću je za nove motive da nastavim raditi još više i jače - podvukao je Paško.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mislim 24.05.2022.

    Čudno mi je malo da neki od boraca nspomenu svoje bivše klubove gdje su napravili svoje prve rezultate hvale samo marjan a mi znamo da su već nešto bili i prije nego su ih tamo prebacili samo da se kaže kako marjan dobro radi u tekwandou svi ostali klibovi a ima ih ne mali broj se nespominju valjda nesmiju

  • mandalorian67 24.05.2022.

    Bravo ekipa ,radili ste sve kako sam vas trenirao. Zadnji trening je bio cak i za mene zeznut, vi svi protiv mene, ali ja sam naravno kao ucitelj tj Sensei vas sve ipak porazio. Najbolje je bilo oni kad sam svakog slozio kruznim u glavu. Jeste cvilili,ali isplatilo se,sad imate medalje. Bravo ekipa, cestitke

  • kajnampakmoreju 24.05.2022.

    Bravo za sve koji su osvojili medalje, ali veliki bravo i za trenere i sve unutar kluba. Očito se spojilo znanje, htijenje i pravi ljudi na pravom mjestu. 👍

Komentiraj...
Vidi sve komentare