To je to što me zanima!

Srbi optužuju: Albanski tajkuni podmitili Blattera sa 17 mil. €

Kurir otkriva kako su albanski tajkuni od 2010. godine sponzorirali Fifu, odnosno podmitili, sa 17 milijuna eura kako bi Kosovo od iduće godine igralo "prijateljske"
Vidi originalni članak

Često se uz ime Seppa Blattera vežu skandali, ali ništa mu ne mogu, na čelu Fife je već 14 godina. Najnoviji dolazi iz pera srpskih novinara, a radi se o nogometnoj reprezentaciji Kosova.

Kurir ekskluzivno otkriva kako su albanski tajkuni od 2010. godine sponzorirali Fifu, odnosno podmitili, sa 17 milijuna eura kako bi Kosovo od iduće godine igralo prijateljske utakmice, a potom i kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2018. godine.

- Hashim Thaci je osobno pozvao par milijunaša i dao im instrukcije. Ostvarit ćemo igranje u kvalifikacijama jer imamo 20 prebogatih ljudi koji ne žale novca da dođemo do cilja - rekao je neimenovani čelnik Saveza Kosova i dodao:

- Ako treba, organizirat ćemo i SP u Brazilu. Naše novce nitko ne odbija. Kad nas prizna Fifa, morat će i Uefa.

Kosovo je priznalo 99 država i 22 od 27 članica EU-a.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • robert prosinečki 28.12.2012.

    ako ćemo realno onda ima nešto u tome!!! čuvajmo svoje tuđe ne trebamo HRVATSKA-RIJEKA

  • slaven1950 28.12.2012.

    Kako su jadni Srbi krenuli neće oni ni dočekati utakmicu na Maksimiru...kako kaže stara poslovica: Pričaj bre srpski da te ceo svet bombarduje! :D

  • IgorĐorđević 27.12.2012.

    drugovi srbi pa u FIFI nisu balkanci,makar ni ja nisam da albanci tj.kosovari igraju jos je prerano jer kad pocnu sluzbeno FIFA ima odma da namesti utakmicu srba i njih i evo ti opet sranja

Komentiraj...
Vidi sve komentare