To je to što me zanima!

Tajnik sindikata igrača: U HNL-u se kupuju mjesta na ljestvici

U Srbiji i Hrvatskoj klubovi kupuju mjesta na ljestvici. Unaprijed znaju koji će biti, prvi, drugi... Međusobno se dogovore, rekao je glavni tajnik međunarodnog sindikata
Vidi originalni članak

FIFPro je međunarodni sindikat profesionalnih nogometaša, a Theo Van Seggelen glavni je tajnik te organizacije koja broji 43 zemlje članice. Na prošlotjednoj konferenciji u Manchesteru za insideworldfootball.biz iznio je teške optužbe na račun Hrvatske nogometne lige.

- U nekim zemljama na istoku Europe klubovi kupuju mjesta na ljestvici. Unaprijed znaju koji će biti, prvi, drugi, treći, četvrti... Međusobno se dogovaraju. To sam čuo od igrača - rekao je Van Seggelen i dodao ključnu rečenicu:

- To se događa u Srbiji i Hrvatskoj! Traje već neko vrijeme i za par mjeseci bit će puno uhićenja.

Ako je to istina, onda će Hrvatska imati novi slučaj sličan akciji 'Offside', još i teži.

- Često se pitam kako da neki mladi igrači iz istočnih liga za velike novce dođu na Zapad i više ne budu ni približno toliko dobri. Nije ni čudo kad mu se namjesti da zabije, primjerice, 25 golova - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • DraženHranić 03.04.2012.

    Ako je Hajduk ostao dužan, Varaždin izbačen iz lige, Karlovac i Šibenik nemaju ni za plaću Lokomotiva sigurno ne kupuje Rijeka dobila tri utakmice bb, ostaje Osijek, Cibalia Inter Zadar. Pa tko u to vjeruje da oni kupuju mjesto na tablici ????

  • user_141823 03.04.2012.

    budimo realni... naša liga je jako slaba ali za to nije kriv samo Dinamo i HNS već i svi ostali klubovi jer imaju nesposobne ljude koji vode taj klub i normalno da su oni onda ne konkurentni sa Dinamom...

  • berki 03.04.2012.

    Hahahaha...najpoštenije je talijansko prvenstvo kad 10 kola do kraja na nulu bude koeficijent 1.20...to je pošteno!!!!!! Ja stavim na takve parove svu lovu,ženu i ljubavnicu i zadnji mjesec mi pokrije klađenje cijele godine....to je sprdnja,ali super dok mi nosi lovu,ne brine me...hahahaha super su mi ove eurodjedice..toliko su bez morala i bez karaktera da su više smiješni nego li jadni..U srbiji Partizan u Hrvatskoj Dinamo i onda nitko,nitko,nitko....to je kao da je sumljivo što je Barca bolja od Levantea...ili Real od Gijona...pa tko bi trebao biti prvak??? Karlovac????

Komentiraj...
Vidi sve komentare