To je to što me zanima!

Tajno oružje za Engleze: Suba, da ti ja pokažem kako se brani

U jednom trenutku naši reprezentativci otkrili su i 'tajno oružje za Englesku', na gol je stao Mario Mandžukić i pokazao zavidne golmanske vještine. Iako se to neće dogoditi, Mandžo je pokazao da je spreman...
Vidi originalni članak

Naši reprezentativci odradili su prvi trening po dolasku u Moskvu. Premda su Dejan Lovren, Danijel Subašić i Šime Vrsaljko propustili današnji trening, među Vatrenima je vladalo dobro raspoloženje.

Tako su u jednom trenutku otkrili i 'tajno oružje za Englesku' - na gol je stao Mario Mandžukić i pokazao zavidne golmanske vještine. Naravno, čak i da je, ne daj Bože, Subašićev problem s mišićem ozbiljniji, imamo Lovru Kalinića i Dominika Livakovića koji spremno čekaju svoju šansu. No poznavajući Mandžu, on bi za Hrvatsku stao i na gol da je potrebno.

Zasad je za nastup u polufinalu protiv Engleske upitan samo Šime Vrsaljko, koji je protiv Rusije osjetio bolove u koljenu i prerano napustio teren. U utorak će Vatreni odraditi još jedan trening.

VIDI OVO!  KVIZ: Koliko znaš o Svjetskom prvenstvu?

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Idi na 24sata

Komentari 103

  • RobertRakic 10.07.2018.

    MARKO PIJACA ĆE SVE ODLUČITI 119 MINUTU....... ☺️⚽🇭🇷❤️

  • marin007 10.07.2018.

    Da suba nije mogao nastaviti zadnjih 5 min nebi imali izbora jer zamjene su bile iskorištene a dodatna 4 je bila daleko!

  • LukaDavidović 10.07.2018.

    Najjaci komentar na radiju: i brani subasic a sta mislite tko je bio iza njega na crti? Pa mandjukic..

Komentiraj...
Vidi sve komentare