To je to što me zanima!

Takamovo lice je kao pizza, ali je li sudac opravdano prekinuo?

Činjenica je da je Joshua dobio sve i jednu rundu do te desete i da bi pobijedio da je meč otišao do odluke sudaca, ali je li sudac Phil Edwards opravdano zaustavio meč? Glasajte u anketi
Vidi originalni članak

Carlos Takam je samo 12 dana prije meča sa svjetskim prvakom uskočio u cipele Kubrata Puleva i zamijenio Bugarina u meču za WBA, IBF i IBO naslov. Francuz kamerunskog porijekla znao je da će on biti prva zamjena ukoliko Pulev iz bilo kojeg razloga otkaže nastup, ali pokušajte se staviti u njegovu kožu - treniraš, a male su šanse da će te pozvati.

Ipak, taj mali postotak nekad se obistini pa se dogodi situacija kao ova. Takam je uskočio kao zamjena i pokleknuo u 10. rundi od aktualnog svjetskog prvaka Anthonyja Joshue nakon herojske izvedbe. Eh sad, dogodila se jedna čudna situacija u kojoj je izazivač izgubio, a da nije bio uzdrman, nije bio u nokdaunu i nije bilo razloga za prekinuti meč.

Pa ipak, sudac u ringu Phil Edwards odlučio je prekinuti meč na opće zaprepaštenje svih prisutnih.

- Želim revanš ako mi ga Anthony Joshua želi dati. On je uistinu sjajan šampion - rekao je pomalo povrijeđeno Takam nakon što je izgubio meč za naslov prvaka.

A sada vas pitamo za mišljenje. Činjenica je da je Joshua dobio sve i jednu rundu do te desete i da bi pobijedio da je meč otišao do odluke sudaca, ali je li Phil Edwards opravdano zaustavio meč? Glasajte u anketi.

Je li sudac Edwards trebao prekinuti meč u 10. rundi?
 
 
 
 
 
 
Idi na 24sata

Komentari 43

  • Exterminator 30.10.2017.

    Volio bi boksati protiv ova 2 boksača , nikad se nezna :-))

  • 29.10.2017.

    Iskreno.Kako je krenulo u jednom momentu sam pomislio da će kad prođe sredina meća Takamov kut prekinuti borbu budući da je Takam bio razbijen i da nije imao šanse za pobjedu. Sve u svemu ovo je bio drugi Joshuin protivnik iz top10 nakon Klička. A Takamu kapa dolje za ono što je pokazao.5 milijuna eura je spremio i osigurao si je ostatak života.

  • SimonPolakForever 29.10.2017.

    Sudac pobijedio giljotinom. :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare