To je to što me zanima!

Domo je tata-mata: Kapetan opet najbolji igrač Bundeslige!

Duvnjaka su odabrali treneri, čelnici klubova, ali i oko 10.000 navijača koji su glasali online. Ovo je nakon 2013. druga Duvnjakova MVP nagrada u Bundesligi u kojoj je od 2009.
Vidi originalni članak

Kapetan hrvatske rukometne reprezentacije i MVP ovogodišnjeg EP-a, Domagoj Duvnjak (31), osvojio je još jednu individualnu nagradu. Proglašen je i najvrjednijim igračem ovosezonske Bundeslige. Tako je zahvaljujući Hrvatu stigla još jedna nagrada u Kiel nakon što su proglašeni i prvacima države za zelenim stolom zbog pandemije korona virusa. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Duvnjaka su odabrali treneri, čelnici klubova, ali i oko 10.000 navijača koji su glasali online. Ovo je nakon 2013. druga Duvnjakova MVP nagrada u Bundesligi u kojoj je od 2009. 

Poredak glasovanja:

  1. Domagoj Duvnjak (THW Kiel)
  2. Morten Olsen (TSV Hannover-Burgdorf)
  3. Niklas Landin (THW Kiel)
  4. Hendrik Pekeler (THW Kiel)

Domagoj Duvnjak zamijenio je Rasmusa Laugea, prošlosezonskog nositelja titule. Ovaj izbor nije iznenadio jer Đakovčanin doista igra možda i najbolju sezonu svoje karijere kako u reprezentaciji, tako i u klubu. Domo je vođa napada njemačkog prvaka, ali i stup njegove obrane. Upravo ga je njegova polivalentnost dovela do ove titule. Najbolji igrač svijeta 2013. na sebe u klubu preuzima jednaku odgovornost kao i u reprezentaciji - potpunu.

VI BIRATE! Cindra, Dule, Štrlek, Šarac i Kuduz u All-star ekipi sezone?

Domagoj ima ugovor u Kielu do 30. lipnja 2022. što mu daje još puno prilika za nove nagrade. Dapače, Domo ima još na zimu priliku osvojiti najveću nagradu  - Ligu prvaka. Naime, on će uz Barcu, PSG i Veszprem sa svojim 'zebrama' biti na završnom turniru u legendarnoj kölnskoj areni.

Podsjetimo, u svojoj bogatoj klupskoj karijeri, Hrvat je osvojio 2013. Ligu prvaka, 2019. EHF kup, a tri puta je bio prvak Njemačke i osvajač Kupa. 

Domagoj u brojkama ove sezone Bundeslige:

  • ztakmice: 24
  • vrijeme na terenu: 13:11:25
  • prosječno po utakmici: 32:59
  • golovi: 65
  • asistencije: 56
Idi na 24sata

Komentari 2

  • FDNY👨🚒 27.05.2020.

    Bravo care

  • Samovojska 27.05.2020.

    Dule doktor u oba smjera obrana napad samo nazalost vec potrosen dosta

Komentiraj...
Vidi sve komentare