To je to što me zanima!

Tako se bori za ostanak u ligi! 'Kanarinci' slavili protiv 'lisica'

Posljednji sastav engleskog nogometnog prvenstva Norwich City u susretu je 28. kola na svom Carrow Roadu svladao trećeplasirani Leicester City s minimalnih 1-0 (0-0)
Vidi originalni članak

Iako su i s nova tri boda posljednji na ljestvici, bit će ovo 'vjetar u leđa' Norwichu koji je kod kuće s 1-0 slavio protiv favoriziranog Leicester Cityja. Jedini gol na utakmici zabio je Lewis u 70. minuti.

Imali su veći posjed i malu terensku inicijativu gosti, ali nisu uspjeli zabiti. Na kraju sretni mogu biti 'kanarinci' jer je Lewis u 70. minuti s lijevog ruba šesnaesterca prekrasno pogodio za važnu pobjedu.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

I s ova tri boda Norwich je ostao posljednji sa 21 bodom, tri manje od 18. West Ham Uniteda i 19. Watforda, a četiri manje od 17. Aston Ville koja drži posljednju poziciju koja osigurava ostanak u premier ligi, dok je treći Leicester ostao na 50 bodova, sedam manje od drugog Manchester Cityja, a šest više od četvrtog Chelseaja.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • fudo1310 29.02.2020.

    Jesu dosadni ovi sa ženama za jednu noć stalno pitanje znas li gdje mogu pronać.Znamo gajeva ulica zagreb jbt odi tamo i gotovo

  • mestar 29.02.2020.

    Norwich ne igra toliko lose kako kaze tablica i rezultati oni igraju solidno. Mozda kad bi igrali bunker kao bunkerasi ne igrat na nadigravanje i nepreskanje igre bi im pomoglo da se izvuku s dna.

  • EchteLiebe 29.02.2020.

    Čar Premier lige, posljednja ekipa lige koja u protekla dva mjeseca nije zabila gol iz otvorene igre pobijedi treceplasiranu ekipu lige... Istina da nije bilo Vardyja, ali Leicester osim stative nije imao neku ozbiljniju prijetnju, Maddison van forme trenutno

Komentiraj...
Vidi sve komentare