To je to što me zanima!

Takvih mjesec dana nogometu može dati samo - Ibrahimović

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
ZABAVLJAČ Vjerojatno ne postoji nogometni navijač koji ne bi platio kartu za majstorije Zlatana Ibrahimovića. Oduševio je reakcijom u utakmici protiv Moldavije
Vidi originalni članak

Crveni karton u ključnoj utakmici u Ligi prvaka, hat-trick u prvenstvenoj pobjedi, javni rat sa sucima i jedan od najboljih golova glavom ikad. Sasvim običan mjesec u životu Zlatana Ibrahimovića.

Iako je na zalasku karijere, švedski napadač ne prestaje privlačiti pozornost svakim svojim potezom. Posljednji takav bio je u gostima kod Moldavije, gdje je Zlatan zabio glavom - s ruba šesnaesterca.

Golman Ilie Cebanu htio je ispucati loptu, ali nije bila dovoljno visoka da preleti 195 centimetara visokog Ibrahimovića, koji je trznuo glavom u pravom trenutku i svrstao se uz bok Martinu Palermu. Ili točnije - uz glavu. Palermo je prije pet i pol godina za Boca Juniorse zabio glavom s 40 metara , a sad se i Zlatan može pohvaliti da je pogodio izvan šesnaesterca.

- Ljudi u Francuskoj nisu svjesni što im je pred nosom. Ibrahimović je nevjerojatan igrač, obilježio je cijelo jedno razdoblje i Francuzi bi stvarno trebali uživati dok god ga imaju priliku gledati - nedavno je izjavio Thierry Henry , a njegova izjava lako se može proširiti na ostatak svijeta. Ibrahimović je napunio 33 godine, neće još dugo moći parirati mlađima na visokoj razini. A na vidiku još nema igrača koji bi ludilom začinio nogomet.

- Nemoguće je pronaći nasljednika. On je Leo Messi , Muhammad Ali i Mike Tyson u jednom - objasnio je Mino Raiola , Ibrahimovićev agent. On sigurno zna. Agent je i Mariju Balotelliju...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 41

  • 30.03.2015.

    ma covjek zabija najljepse golove koje sam ikad vidio

  • el damp lac 30.03.2015.

    ibra miljama ispred messija i c.ronalda

  • hende007 29.03.2015.

    Kao vrsnom nogometašu kapa do poda, ali kao čovjeku......ne. Sjetim se onog malog bolesnog dječaka kada mu je Ibro obećao doći, ali nije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare