To je to što me zanima!

Talent i prilika su tu, sad je sve na njima i Hajduku. Ali nikako ne smiju preskakati stepenice...

Prvi treneri Stipe Biuka i Marina Ljubičića, kao i legende Hajduka slažu se da su njih dvojica veliki potencijali, ali i kako je sada odgovornost na njima i Hajduku da pravilnim razvojem razviju svoj puni potencijal.
Vidi originalni članak

U Stipi Biuku i Marinu Ljubičiću Hajduk ima dva vanserijska talenta kakva nije imao još od vremena kad su na Poljud kročili Ivica Mornar i Milan Rapaić. No ma koliko usporedbe dvojice mladića s velikim igračima Hajduka bile opravdane, karijere koje su Mornar i Rapaić kasnije napravili, te usporedbe u ovom trenutku čine nemogućim i nepotrebnim. No o tome kakvi su igrači s 18 godina bili Rapaić i Mornar s jedne te Biuk i Ljubićić s druge strane, o tome se i te kako dade pričati, pogotovo s ljudima koji su u to vrijeme radili na Poljudu.  

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 7

  • Prosječni Rvatina 15.05.2021.

    Ne kužim, jedno dobro poluvrijeme u 20 godina i to protiv Gorice i sad su svi Mbappe i Messi. Spustite se malo na zemlju i radite na svojoj igri. Ali kao što je rekao drugi komentar, to će ova banda rasprodat i raspodjelit sebi i onda opet sredina tablice HNL nažalost. Šteta za nekoć slavni klub.

  • BlueRacer 14.05.2021.

    ma sve super svaka cast decku "Mbappe-u" na talentu ali talent ne osvaja naslove! Stoga:IZAĐITE NA BALKONE i POZDRAVITE ŠAMPIONE !!!!

  • neka.neka 14.05.2021.

    Zaste nebi preskakali stepenice ja to radim svaki dan kad izlazim iz zgrade pa evo me ziv i zdrav

Komentiraj...
Vidi sve komentare