To je to što me zanima!

Talijan kao novi izbornik reprezentacije Slovenije?

Capello je otišao u Englesku, a ja ću u Sloveniju, rekao je za tršćanski Il Piccolo aktualni trener Napolija, 62-godišnji Edoardo Edi Reja
Vidi originalni članak

Nakon tri neuspješna kvalifikacijska ciklusa Slovenski nogometni savez je u potrazi za čovjekom koji će prekinuti crni niz. Predsjednik Saveza Rudi Zavrl neuvjerljivo demantira nagađanja da će smijeniti aktualnog izbornika Matjaža Keka, ali tršćanski Il Piccolo tvrdi drukčije.
- Capello je otišao u Englesku, a ja ću u Sloveniju - rekao je u razgovoru za ovaj list trener Napolija Edoardo Edi Reja. Uspješni 62-godišnjak je rođen uz talijansko-slovensku granicu, a i slovenskog je podrijetla. Kako piše ljubljansko Delo, to su dvije velike Rejine prednosti u kandidaturi za ovaj posao. No iz Saveza i dalje negiraju ove kombinacije.
- Mi imamo izbornika, do mene te glasine još nisu došle - rekao je za Delo Zavrl, koji se nedavno s Kekom navodno dogovorio da ostane na čelu slovenske reprezentacije.
Iza Keka je neuspješan put prema Austriji i Švicarskoj, a Rejina važna preporuka je uspjeh koji postiže s Napolijem. Momčad s juga Italije drži u gornjem dijelu Serije A, iako je Napoli tek ove sezone izborio povratak u najviši rang.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare