To je to što me zanima!

Talijani: Inter gledao Pjacu na Maksimiru, žele ga u siječnju

Dejan Stanković navodno je 'snimao' Marka Pjacu protiv Olympiakosa na Maksimiru u utorak. Nije imao sreće jer Marko je u igru ušao u 61. minuti i nije napravio puno
Vidi originalni članak

Marko Pjaca (20) mogao bi postati i treći Hrvat u Interu. Za mladog hrvatskog nogometaša Inter je navodno ozbiljno 'zagrizao' te bi već u siječnju mogao obući dres 'crno-plavih'. Dočekali bi ga tamo Ivan Perišić i Marcelo Brozović, a koliko je Inter doista zainteresiran za Pjacu govori i podatak Talijana da je Dejan Stanković u utorak na Maksimiru navodno došao uživo gledati mladog hrvatskog nogometaša.

'Interovo zanimanje za Pjacu je došlo do te faze da ga je Stanković gledao uživo na Maksimiru. Ljajić i Perišić teško se privikavaju na novi klub te čelnici sada traže novu snagu u napadu. Pjaca bi se savršeno uklopio u Mancinijevu formaciju 4-2-3-1', pišu talijanski mediji.

Kontaktirali su čak i uglednog hrvatskog menadžera te čovjeka koji brine o Pjacinoj karijeri, Marka Naletilića.

- Ne znam jesu li čelnici Intera bili na Maksimiru. No znam da se Inter zanima za Pjacu, kao i brojni drugi europski klubovi. Ipak, za sada još ni sa kime nismo krenuli u pregovore. Dinamo ne isključuje transfer u siječnju, no nigdje im se ne žuri. Sve ovisi o ponudama, ali može se očekivati da pričekaju i kraj Europskog prvenstva jer Pjaca će vrlo vjerojatno biti dio hrvatske reprezentacije u Francuskoj - kaže Naletilić.

Inter je samo još jedan u nizu klubova koji su zainteresirani za Marka. Spominju se Bayern, Borussia Dortmund, Manchester City, Manchester United... Po informacijama talijanskih medija Dinamo bi za Pjacu nakon Eura tražio 25 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare