To je to što me zanima!

Talijani ismijali Brozovića: 'Pa on uopće ne razumije nogomet'

De Boer je imao pravo što ga je držao na tribinama jer Brozović je igrač koji uopće ne razumije nogomet, pišu ljutiti navijači Intera na društvenim mrežama poslije njegovog velikog kiksa protiv Sampdorije...
Vidi originalni članak

Inter je jučer izgubio od Sampdorije na domaćem terenu 1-2 te tako napravio ogroman korak unazad po pitanju osvajanja trećeg mjesta. Mjesta koje vodi u Ligu prvaka gdje se ovaj milanski klub pod svaku cijenu želio naći.

Jedan od najvećih krivaca za to je naš reprezentativni veznjak Marcelo Brozović. Napravio je ogromnu glupost kod jednog slobodnjaka gostiju te igrao rukom u svom kaznenom prostoru i penal kojeg je napravio bio je skroz čist.

To je pokrenulo lavinu reakcija na njegov račun, a neki navijači smatraju da ga treba potjerati iz kluba.

- Uvijek sam ga branio, ali nakon ovakve partije, Brozoviću treba zabraniti pristup Interovim treninzima.

- Borimo se za Ligu prvaka i onda u dvije utakmice protiv nezainteresiranih klubova uzmemo jedan bod. Opet pogrešna formacija s pogrešnim igračem. Brozovićem kojeg odmah treba potjerati iz kluba.

- De Boer je imao pravo što ga je držao na tribinama jer Brozović je igrač koji uopće ne razumije nogomet.

 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Josip Joe Milovich 05.04.2017.

    Jedan od najprecijenjenijih igrača današnjice. Obično drvo.

  • nikluk20 04.04.2017.

    neznam dali meni se čini kao da se branio da ga ne pogodi u glavu....i ja bih....

  • LOLNeki 04.04.2017.

    Vau, igrao je rukom u šesnaestercu zamislite si vi to, to se nikada nikome nije dogodilo. Mediji i navijači znaju prečesto ići iz jedne krajnosti u drugu, danas je najbolja roba u kubu a sutra ne zna što je nogomet. Kada riješi derbi za prvo mjesto protiv ISlanda sa dva gola je igrač utakmice a pročitajte ove komentare ispod ovoga članka, biseri nema šta. To se sada probudila sva ona bagra koja navija protiv reprezentacije nakon poraza od Estonije kada je bilo više od 300 komentara nakon jedne prijateljske utakmice u kojoj smo igrači sa kombiniranim sastavom a nakon pobjede protiv glavnog konkurenta u kvalifikacijama UKrajine, nije bilo niti jedna trećina toga. Sada kada dobijemo ISland u gostima kladim se da neće biti niti 100 komentara jer će ekipa mrzitelja opet otići u hibernaciju do novoga kiksa kada će se probuditi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare