To je to što me zanima!

Talijani kritiziraju Mandžukića: Nije zabio gol dva i pol mjeseca

Mario Mandžukić posljednji je gol za Juventus zabio 3. siječnja protiv Torina. Tada je zabio drugi gol u pobjedi 2-0. La Gazzetta dello Sport smatra kako Mandžo nije učinkovit kao prije
Vidi originalni članak

Što se događa s Marijom Mandžukićem? Pita se to ugledna La Gazzetta dello Sport. Naš je napadač u velikoj krizi, posljednji je gol zabio 3. siječnja u pobjedi Juventusa 2-0 protiv Torina u kupu. Mandžo je bez gola dva i pol mjeseca, Talijani smatraju kako više nije učinkovit kao prije. Istina, Mandžo nikad nije bio klasični "killer", igrač za gol u svakoj utakmici, ali Gazzetta smatra kako više i ne igra dobro kao prije.

Zadnji je gol u prvenstvu naš napadač zabio 17. prosinca protiv Bologne. Dakle, u Serie A je bez gola tri mjeseca. Ove je sezone u Serie A Mandžo zabio četiri gola. Paulo Dybala je zabio 17, Gonzalo Higuain 15 golova. Više je golova od njega ove sezone u prvenstvu zabio čak i Sami Khedira. Njemački reprezentativac je zabio šest golova.

Juventus na vrhu Serie A ima dva boda više od Napolija i Talijani pišu kako su Allegrijevoj momčadi u nastavku sezone itekako potrebni Mandžini golovi. Po njihovoj statistici Mandžukić puno manje ulazi u prilike nego prije. Juventus 31. ožujka igra derbi s Milanom. Mario će na utakmicu stići izravno iz Amerike. I jet-lag će prije derbija imati utjecaj na Mandžinu izvedbu, uvjereni su Talijani.

U krizi je naš napadač, ali ne sumnjamo kako će se opet vratiti u pravu formu. Nadamo se kako će zabijati za Hrvatsku protiv Perua ili Meksika. Zlatko Dalić zna koliko je Mandžo važan, a isto zna i Massimiliano Allegri. Juventus je u igri za sva tri trofeja. Ušao je u finale kupa, vodeći je u prvenstvu i igra u četvrtfinalu Lige prvaka. S pravim Mandžom mogu uzeti barem dva od tri pehara.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • denke85 19.03.2018.

    Podrska Mandi, poprskaj kompleksase!!

  • juka_1 19.03.2018.

    Nije Mandzo zaduzen za dat gol nego da neprimi Juventus gol

  • Titanicbumtidopeljal 19.03.2018.

    Talijani su smr..ovi

Komentiraj...
Vidi sve komentare