To je to što me zanima!

Talijani pišu: Napoli želi Ivana Perišića već u siječnju 2015.

Talijanski mediji još se uvijek nisu potpuno posvetili hrvatskoj reprezentaciji uoči utakmice na San Siru u nedjelju. No u vijestima iz Napulja spominje se Ivan Perišić
Vidi originalni članak

Napoliju se ozlijedio Lorenzo Insigne, koji zbog problema s križnim ligamentom koljena neće igrati do kraja ove sezone. U potrazi za pojačanjem u napadačkom dijelu igre, Rafa Benitez pogledao je i prema Njemačkoj, pa Il Mattino iz Napulja navodi da želi dovesti Ivana Perišića već u siječnju. 

- Sve je moguće ako se klubovi dogovore međusobno - rekao je Tonči Martić, Perišićev agent te dodao:

- Nisam razgovarao sa sportskim direktorom Riccardom Bigonom ovih dana, ali čuli smo se preko ljeta. Možda se vidimo u nedjelju na San Siru, no zasad nema nikakvih novosti u vezi Napolija i Perišića. 

Wolfsburg je Perišića doveo za osam milijuna eura početkom 2013. godine, a sad bi za hrvatskog reprezentativca tražio barem 15 milijuna eura. U Napulju vjeruju kako mogu spustiti tu cijenu, a intenzivno rade i na produljenju ugovora trenera prve momčadi. 

Benitezu su ponudili ugovor s klauzulom da može napustiti Napoli u slučaju da ga zove španjolska reprezentacija poslije Eura 2016. godine. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 14.11.2014.

    Bolje mu je da ostane u sada veoma uspješnom Wolfsburgu...

  • cybercro 13.11.2014.

    ne znam zašto svi govore da svaki igrać koji ode u Italiju igrati propadne ,jel to zato što oni najviše treniraju simuliranje haha :)

  • dobro jutro 13.11.2014.

    Talijani bi se uvijek cjenjkali a Svabo nema takve navike,tako da moze biti svasta,a u igri su jos i Cerci i Lavezi

Komentiraj...
Vidi sve komentare