To je to što me zanima!

Talijani pronašli malog Iranca kojem su Dybala i Juve sve...

Mladi iranski dječak Amir Mohammad Allameh (10) oduševio je talijanske medije svojim videima u kojima sjajno barata loptom u dresu Juventusovog ofenzivca Paula Dybale
Vidi originalni članak

Ljubav ne poznaje granice, a nogomet je univerzalan jezik koji razumije cijeli svijet.

Maleni Amir Mohammad Allameh ima tek 10 godina, a dolazi iz iranskog gradića Dehdashta. Radi se o ruralnom predjelu Irana u kojem prevladava neimaština i siromaštvo, ali Amir pokazuje da čak i u takvim teškim uvjetima uvijek ima razloga za optimizam i sreću.

Njegov idol je argentinski igrač Paulo Dybala koji je već godinama okosnica igre Juventusa. Amir kopira i upija svaki njegov pogled i gestu. Dječak nakon svakog zabijenog gola prekrije lice rukom poput Dybale imitirajući masku po kojoj je Argentinac karakterističan.

- To je maska gladijatora! Kad se mučimo moramo pronaći unutarnju snagu ratnika kako bismo bili jači, ali ne smijemo izgubiti osmijeh i dobrotu - rekao je svojevremeno Dybala o svojoj proslavi golova.

Amir je gostovao na iranskoj televiziji te rekao kako sanja od odlasku u Italiju. Želi upoznati svoje idole poput Gigija Buffona, Paula Dybale i Cristiana Ronalda. Pogodio ga je odlazak Buffona u PSG jer smatra da bi Juve s iskusnim talijanskim golmanom i novim pojačanjima poput Ronalda bio apsolutno nedodirljiv.

San bi mu uskoro mogao postati stvarnost jer je dječaka kontaktirala La Gazzetta dello Sport koja ga želi dovesti u Italiju kako bi upoznao svog idola Dybalu koji je danas proslavio 25. rođendan.

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • danko1471991 15.11.2018.

    Paulo Dybala je premlad i premalo je toga pokazao da bi nekome bio već uzor a kao drugo to da je već godinama okosnica Juventusa je napisana glupost jer tek je 2 godine ozbiljno odigrao u Juventusu...

  • 15.11.2018.

    ako propadne ideja s nogometom moze u pirotehnicare

  • škver 15.11.2018.

    Svu sreću ovoga svijeta, želim ti dječače.

Komentiraj...
Vidi sve komentare