To je to što me zanima!

Talijani se raspisali: Marko Rog rekao je 'da' doprvaku Serie A

Navijači talijanskog kluba smatraju da je on bolji izbor od Poljaka Piotra Zielinskog koji se spominje kao jedna od glavnih meta trenera Maurizija Sarrija te predsjednika Aurelija De Laurentiisa
Vidi originalni članak

Talijanski Tuttomercatoweb tvrdi kako je suđeno da 'brak' Napolija i Marka Roga uskoro procvate. Posao bi se službeno trebao finiširati sljedeći tjedan, a 'nebeskoplavi' bi 'modrima' trebali uplatiti 13 milijuna eura što bi s bonusima trebalo narasti do 17,5 milijuna. 

Rog je rekao 'da' talijanskom doprvaku, ali klubovi još moraju utanačiti detalje oko ovog transfera.

U međuvremenu, naš reprezentativac nastavlja pružati kvalitetna izdanja u dresu Dinama. Jučer je presudio u Tbilisiju svojim potezom.

Navijači talijanskog kluba smatraju da je on bolji izbor od Poljaka Piotra Zielinskog koji se spominje kao jedna od glavnih meta trenera Maurizija Sarrija te predsjednika Aurelija De Laurentiisa.

 

Idi na 24sata

Komentari 53

  • dkoor 03.08.2016.

    Kad pogledas kakve se euro panjine prodaju za 30 i vise milijuna eura, likovi sa odlicnim atletskim ali prosjecnim nogometnim talentom, onda ove nase bisere ne treba davati za manje love. Pjaca ce biti, ako vec i nije, bolji nego sto je Higuain ikada bio.

  • kralj13 03.08.2016.

    Nista ispod 30 milja

  • nostradamus 03.08.2016.

    Prodaju najbolje, ne dovode nikoga. Ova sezona će biti debakl.

Komentiraj...
Vidi sve komentare