To je to što me zanima!

Talijani sumnjaju u uzrok teške bolesti Mihajlovića i Viallija: 'Uzimali smo razne supstance'

O dopingu u tim 'zlatnim vremenima' Serie A govorio je još Zdenek Zeman koji je 1998. optužio Juventus za dopingiranje igrača, a nakon toga je Juventusov doktor kažnjen
Vidi originalni članak

Ostavili su veliki trag u talijanskom i svjetskom nogometu, a onda su Gianluca Vialli i Siniša Mihajlović izgubili bitku s bolešću i prerano preminuli od raka. Talijani su sad otvorili neke teme o kojima se nije govorilo.

Naime, srpski je trener umro s 53 godine, a Talijan s 58 godina te tamošnji mediji sumnjaju da su njihove bolesti možda uzrokovane supstancama koje su uzimali dok su bili nogometaši.

O dopingu u tim 'zlatnim vremenima' Serie A govorio je još Zdenek Zeman koji je 1998. optužio Juventus za dopingiranje igrača.

BORIO SE S LEUKEMIJOM Mihajlovićeva udovica Arianna otkrila je zadnje Sinišine riječi

Nakon toga je Juventusov liječnik Riccardo Agricolo osuđen na 22 mjeseca zatvora zbog sustavnog dopinga od 1994. do 1998. godine, a sad je o svemu za Corriere dello Sport progovorio i bivši igrač Juventusa Dino Baggio.

- Trebalo bi istražiti kakve smo tvari tada uzimali. Moramo znati hoće li nam uzimanje raznih supstanci iz tog razdoblja s vremenom naškoditi. Bojim se. Svašta se događa mnogim igračima iz tog razdoblja. Tada je postojala doping kontrola, nismo mogli tek tako uzeti ništa, ali sada bi trebalo istražiti jesu li te tvari koje smo tada uzeli ostale u našim tijelima ili su izašle van.

Idi na 24sata

Komentari 104

  • Samuro 19.01.2023.

    Poslije ''karanja'' nema kajanja

  • LucilleWoods 19.01.2023.

    Počnite zarađivati odmah... Dobijte više vremena sa svojom obitelji radeći posao za koji je potrebno samo računalo i pristup internetu, a to možete imati kod kuće. Počnite donositi do 500 € dnevno. Počela sam raditi ovaj posao i nikad nisam bila sretnija, a sada to dijelim s vama pa možete i vi isprobati. Ovdje možete provjeriti... ......................>>>>>>>>>>>>> O­­­­r­­­dC­­a­­­­s­h.C­O M

  • 4Asa 19.01.2023.

    Postoji li i jedan koji nije zabrinut

Komentiraj...
Vidi sve komentare