To je to što me zanima!

Talijanska bolnica uoči Splita: Conte ostao i bez De Rossija!

To je novi udarac za Antonija Contea, koji je, nakon Chiellinija, Zaze, Barzaglija, Criscita, Polija i Verrattija, ostao i bez jednog od najvažnijih igrača sredine terena
Vidi originalni članak

Novi težak udarac za Antonija Contea uoči utakmice protiv Hrvatske u petak. Nakon što je veznjak PSG-a Marco Verratti spremio kofere, napustio talijanski kamp i vratio se u Pariz zbog ozljede, za Hrvatsku je otpao i veznjak Rome Daniele de Rossi.

De Rossi se ozlijedio u četvrtak na treningu i neće biti u konkurenciji za sastav, pišu talijanski mediji.To je novi udarac za Contea, koji je, nakon Chiellinija, Zaze, Barzaglija, Criscita, Polija i Verrattija, ostao i bez jednog od najvažnijih igrača sredine terena uoči utakmice protiv Hrvatske na Poljudu. Conteu su se na bolove žalili i Buffon i Marchisio, ali očekuje se kako će oni biti spremni za Hrvatsku.

Ni kod nas nije bajno

Niko Kovač ne može računati na suspendiranog Ćorluku i ozlijeđene Modrića i Lovrena. Tin Jedvaj također je ispao iz svih kombinacija zbog ozljede, a posljednji trening preskočio je i Mario Mandžukić. On bi trebao biti spreman za Talijane.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • ministar obrane 12.06.2015.

    ozbiljnim igracima neda se igrati nebitna utakmica

  • BarcelonaObožavatelj 11.06.2015.

    Nema veze ionako su jaki.Ono što se mora reći je da bez svih tih silnih igrača vrjednost italije je oko 50,55 mil eura :)

  • Joker 🃏 11.06.2015.

    Ukupno im je 7 igrača ozljeđeno što je odlično. Ima da to iskoristimo!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare