To je to što me zanima!

Talijanski klubovi luduju za našim Ivanom Rakitićem

Kako tvrdi Rakitićev menadžer, za usluge 19-godišnjeg hrvatskog veznjaka zainteresirana su čak četiri kluba iz talijanske Serije A
Vidi originalni članak

Inter i Juventus nisu jedini koji su zainteresirani za Ivana. Kako sada stvari stoje, četiri talijanska kluba žele ga dovesti u svoje redove, i to već na ljeto, otkrio je Rakitićev menadžer, Švicarac Max Urscheler, koji je talijanskim medijima ispričao i što se s hrvatskim reprezentativcem događalo prošloga ljeta.
- I ljetos je Juventus želio dovesti Rakitića i s torinskim klubom sam od tada u stalnom kontaktu. No učinilo nam se da je Juventus još previsoka stuba i odlučili smo krenuti postupno. Zato smo Ivana usmjerili u Schalke, s čijim sam predsjednikom u odličnim odnosima - tvrdi Urscheler.
Prema procjenama talijanskih stručnjaka, prošloga je ljeta Rakitićeva cijena varirala između četiri i pet milijuna eura. Danas je iznos koji je potrebno platiti za njegovo dovođenje dvostruko veći. Kako borba Juventusa i Intera za Hrvata sa švicarskom putovnicom bude odmicala, cijena će samo dodatno rasti. No još nije sigurno hoće li Ivan uopće napustiti Gelsenkirchen.
- Ugovor sa Schalkeom traje mu do 2011. godine i nisam siguran hoće li ga klub pustiti. Pri svakom eventualnom transferu vodstvo kluba iz Gelsenkirchena imat će zadnju riječ - kaže Rakitićev agent i s ponosom dodaje:
- Mislim da je Ivan ove godine svima dokazao da je veliki potencijal i da bi uskoro mogao postati veliki nogometaš!

Idi na 24sata

Komentari 4

  • kranjcar 06.03.2008.

    jebi talijane

  • marko00 28.02.2008.

    znam daovo neće on čitat al jbg , NEIDI KOD ŽABARA IGRAT

  • vlado bud 28.02.2008.

    Ako dodje u Inter pokazacemu Deki i Miha najbolje klubove!

Komentiraj...
Vidi sve komentare