To je to što me zanima!

Talijanski mediji: Inter i Inzaghi ne žele da Brozović igra protiv Maroka! Očekuju oprez Hrvata

Inzaghi je zabrinut jer ga od listopada do studenog praktički uopće nije imao na raspolaganju. Sad se trener nada da Marcelo neće igrati u dvoboju za treće mjesto u subotu poslijepodne, piše Gazzetta...
Vidi originalni članak

Dobre vijesti iz Hrvatske: Marcelo Brozović je dobro. Potvrdile su to kontrole kojima je veznjak bio podvrgnut nakon što je u polufinalu protiv Argentine izašao zbog smetnji u lijevom bedru, onom istom zbog kojeg je izbivao više od mjesec dana, zbog ozljede zadobivene u reprezentaciji krajem rujna, piše u tekstu o našem sjajnom veznjaku talijanska Gazzetta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ali nije tekst tu zbog pohvala na račun Hrvata ili zbog utakmice za 3. mjesto. Talijani, točnije, trener Intera Inzaghi, jako je zabrinut. On bi volio da Marcelo propusti taj dvoboj, pišu Talijani.

POGLEDAJTE VIDEO: Dalić o VAR sucu

SPORNI REFREN PJESME Hakan Sukur o pjesmi koju je objavio Dalić: Neprihvatljivo za Bošnjake i sramota za Hrvatsku

- Inzaghi je zabrinut jer ga od listopada do studenog praktički uopće nije imao na raspolaganju (samo tri puta s klupe). Sad se trener nada da Marcelo neće igrati u dvoboju za treće mjesto u subotu poslijepodne. Da je Hrvatska izbacila Argentinu i bila u igri za trofej, Simone je znao da bi ga bilo nemoguće zaustaviti, ali u ovakvim uvjetima, očekuje da će njegov playmaker i Hrvatska biti oprezni.

MAROKANSKI MEDIJI: 'U Modrića se sumnjalo, ali on uvijek pobjeđuje. Sudac nas je zakinuo, idemo po broncu...'

Podsjećamo, Zlatko Dalić je najavio promjene za Maroko, Brozović je svakako jedan od najumornijih, a kako i ne bi bio kad stalno ruši trkačke rekorde, ali izbornik nije htio ulaziti u detalje.

NOVO PRIJATELJSTVO Dinamovac i hajdukovac zbližili se u Katru: Joško, nema veze pa to je Messi, tješio ga je Livaja

Brozović je na ovom turniru odigrao 554 minute. Protiv Argentine je izašao u 50. minuti, protiv Brazila u 114. minuti, dok je na ostalim utakmicama imao punu minutažu.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • bigi006 16.12.2022.

    Pa naravno da ne želi da Brozovič igra kada vrlo dobro zna koliko je on opasan za igru,ali odakle njemu pravo da određuje tko če igrati,pa to bi bilo izvan svake pameti.Zaista,neki treneri si svašta umišljaju.

  • kp 15.12.2022.

    To što vi nešto neželite nas boli ona stvar.Ako nešto želite riješite sa orsatom i zabranite plačeniku fife da nesudi više jer je profiter i ljudsko smeče.Daliću bez Broza nemoj ni počinjati i ne slušaj pićkice talijanske.Jedino ako Broz kaže da nemože ok on je ratnik i vjerujemo mu da onda stvarno nemože.

  • lily A 15.12.2022.

    Broz idemo uz tebe Hrvatska

Komentiraj...
Vidi sve komentare