To je to što me zanima!

Talijanski mediji: Juventus želi Matea Kovačića već u siječnju

Talijanski mediji raspisali su se u četvrtak o interesu Juventusa za 17-godišnjeg Dinamovog nogometaša Matea Kovačića. Odigrao je Mateo sjajno protiv Madriđana
Vidi originalni članak

Internetski portal Calciomercatoseriea prenosi pisanje Corriere dello Sporta kako su se Juventusovi skauti ovaj tjedan obišli velik dio Europe. U srijedu su bili i u Zagrebu gdje su gledali Kovačića u dvoboju protiv Real Madrida u 1. kolu Lige prvaka. U članku stoji kako se čini da je Kovačić vrlo blizu Juventusa, dok ostali talijanski mediji ipak pišu kako neće biti jednostavno realizirati transfer.

Jedna je prepreka odšteta od oko deset milijuna eura koliko bi mogao tražiti Dinamo, a druga zanimanje drugih europskih klubova, poput Manchester Uniteda, Arsenala i Bayerna, za mladog hrvatskog veznjaka.

Svi su mediji s Apeninskog poluotoka ipak suglasni kako je sportiski direktor "stare dame" Giuseppe Marotta iznimno zainteresiran za Kovačića i kako će ga u siječnju pokušati dovesti u Torino.

Kovačić je u porazu od Reala (1-0) igrao do 63. minute kada ga je zamijenio Nikola Pokrivač.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • dan77 16.09.2011.

    Mateo, pamet u glavu! Pred tobom je velika karijera, nemoj biti pohlepan pa sada otići za lovu o kojoj mnogi mogu sanjati pa vani grijati klupu. Ostani još koju godinu pa budi faca kao Luka Modrić a ne kao neki koji su se dobro prodali pa vani grijali klupu a kad ih više nitko nije htio, vratili se u Dinamo.

  • biberrr 16.09.2011.

    Mateo je trenutno najveća nada hrvatskog nogometa,za godinu,dvije da skupi malo iskustva vrijediti će bar 20 miljuna eura. Treba biti nogama na zemlji i uporno raditi,kada dođe vrijeme Mamić će to znati poentirati.

  • kimi91 15.09.2011.

    neće ga mamić pustit, nije lud, mali je je još prezelen z juve, kroz 4-6 godina kad se zjača i napreduje da, ali sad je prerano, Mateo samo nastavi redovito trenirat i budi ustrajan i bit ćeš igračina i naravno nemoj dozvolit da ti novci i ženske upropaste karijeru!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare