To je to što me zanima!

Talijanski trećeligaš Kariusu: Dođi kod nas da ti pomognemo

Htio bih mu pomoći da postane sjajan primjer kroz nogomet i da se poslije pada vrati na noge. Nudim mu poklon za rođendan - jednogodišnji ugovor sa Riminijem, napisao je Giorgio Grassi, predsjednik Riminija
Vidi originalni članak

Liverpoolovom golmanu Lorisu Kariusu (24) trebat će uistinu puno vremena kako bi prebolio užasnu večer finala Lige prvaka. Zbog njegovih velikih grešaka engleski je klub poražen 3-1 protiv Real Madrida pa se njemački golman našao pod teškom paljbom.

Stizale su mu čak i bolesne prijetnje smrću, no uz njega je stao gotovo cijeli nogometni svijet. U tu skupini pripada i novopečeni talijanski trećeligaš Rimini FC koji je Nijemcu ponudio dolazak u klub.

- Na datum 22. lipnja Loris Karius će imati 25 godina. Volio bih ugostiti njemačkog golmana na nekoliko dana u Riminiju, našem velikodušnom gradu koji je uvijek rado ugošćavao Nijemce - napisao je u otvorenom pismu Giorgio Grassi, predsjednik Riminija.

- Volio bih ga vidjeti ovdje. Tako bi ga podsjetili na za sve treba hrabrost te da razumije najbolje životne lekcije koje su ponekad jako teške. Svi smo prolazili kroz takve stvari, a nažalost po njega, njegovi teški trenuci dogodili su se pred milijunima ljudima. Htio bih mu pomoći da postane sjajan primjer kroz nogomet i da se poslije pada vrati na noge. Nudim mu poklon za rođendan - jednogodišnji ugovor sa Riminijem kako bi tu pronašao svoj mir i samopouzdanje - stoji u pismu.

Grassi je potom završio:

- Naravno, ne bi mu bilo lako ovdje jer bi se natjecao sa sjajnim Francescom Scottijem, no mi smo velika obitelj ovdje i grad ga je spreman podržati da postane 'broj jedan' u trećoj ligi.
 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Empty 29.05.2018.

    Nije ovaj ni Riminiju dorastao,on i Mignolet uvjerljivo najslabije tocke Liverpoola ove sezone,da su imali boljeg golmana vjerovatno bi i u ligi uzeli vise bodova jer ova dvojica su kikseri kakve ja u zivotu nisam vidio

  • Miso postolar 29.05.2018.

    Omg

  • Gunersss_ 29.05.2018.

    Realno tako negdje ce i zavrsit. Nije on slucajno usrao i to katastrofalno dvaput. Nema nista od njega leti jako brzoooo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare