To je to što me zanima!

Tallijani otkrili kako je Tudor motivirao igrače prije Juventusa

Ako mene pitaš, igraš protiv najboljeg stopera na svijetu (op. a. Bremera), postoji li što bolje od igranja protiv najboljeg na svijetu? Ne postoji. Iskoristi svoje kvalitete i pokušaj mu pobjeći, rekao je Tudor napadaču
Vidi originalni članak

U debiju na klupi Lazija je hrvatski strateg Igor Tudor srušio svoj bivši klub Juventus (0-1), a dok je u francuskom Marseilleu imao problema u odnosu s igračima, izgleda da mu u Italiji stav donosi mnogo više koristi.

Nije mnogo potrošio na prilagodbu, krenuo je na posao i u 'buđenje' igrača. A taj ljudski pristup mu je, prema pisanju DAZN-a, pomogao. Uspjelo mu je to s argentinskim napadačem Valentinom Castellanosom (25) kojeg je motivirao posebnim riječima.

- Ako mene pitaš, igraš protiv najboljeg stopera na svijetu (op. a. Bremera), postoji li što bolje od igranja protiv najboljeg na svijetu? Ne postoji. Iskoristi svoje kvalitete i pokušaj mu pobjeći - Tudorove su riječi prema DAZN-u.

On je igrao umjesto klupske legende Cire Immobilea, a obojica nisu zabila gol, ali zato je tu bio Adam Marušić koji je donio slavlje Rimljanima. Sad je ispred Tudorove momčadi gradski derbi protiv Rome.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • zagorac2 02.04.2024.

    Tudor je momentalno najbolji klupski trener kojeg Hrvatska ima i ja vec godinu dana navijam/pisem da ga zelim u mojem Dinamu

  • pomocni tockovi 02.04.2024.

    Reko im je da su lopte napumpane

Komentiraj...
Vidi sve komentare