To je to što me zanima!

Tamburaši u Ledenoj za 100. pobjedu Medveščaka i rekord

Medveščak je dobio Dornbirner 5-2 u Ledenoj dvorani i to im je 100. pobjeda u EBEL-u. Također, rekordna osma u nizu i šesta u kojoj su zabili pet ili više golova
Vidi originalni članak

Volio bih obećati našim navijačima da će ih biti 40, ali to ne mogu. Najvažnije je da pobjeđujemo, a za nizove ćemo lako, rekao je Medveščakov trener Marty Raymond nakon što su Dornbirner svladali 5-2.

Sertich je zabio nakon samo 40-ak sekundi, bilo je i 2-2, ali gosti više od toga nisu mogli. Jubilarnu stotu pobjedu, u četvrtoj sezoni EBEL-a, i novi klupski rekord od osam pobjeda u nizu, 'medvjedi' su proslavili na ledu uz tamburaše. 

- Ne, nikada nisam slavio uz tamburaški sastav. Ali, u Hrvatskoj mi se to često događa, nikad u karijeri nisam doživio toliko prvih iskustava - rekao je Raymond i dodao kako ga je strah pomisliti kakvo će slavlje biti, ako osvoje naslov.

- Moglo bi biti opasno, ha, ha - uz smijeh je zaključio Raymond.

Dario Kostović deveti put u karijeri zabio je za Medveščak, a oni su deveti put pobijedili. Kostoviću je to treća uzastopna utakmica na kojoj je zabio. Precizni su bili još i Greentree, Jeffrey te Perkovich.

Zagrebačka momčad preskočila je Villach i na drugom su mjestu.

Iduću utakmicu igraju već u nedjelju u Grazu. Slijedi pauza, nakon koje će neki igrači otići, a potom fešta seli u zagrebačku Arenu.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • tiki-tiki 03.11.2012.

    svi su dobri jedino je jeffrey odličan,digao je cijelu ekipu!

  • gospon fulir 03.11.2012.

    Bravo Medvedi tak se igra. A ne ona banda iz Maksimira na čelu s pijancem Vidom. Ajmo dečki do naslova, zagreb je uz Vas!

  • MM17_1 03.11.2012.

    Bravo Medvjedi, nadam se da necete stati na tih 8 pobjeda :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare