To je to što me zanima!

Tanac: Pobjeda je zaslužena; Kek: Ponosan sam na dečke

Ne razmišljam o otkazu, a i da sam otišao, otišao bih uzdignute glave. Pa pet puta su protivnički golmani bili igrači utakmice, sad je to bio Vargić, rekao je Ivanković
Vidi originalni članak

Branko Ivanković nakon derbi utakmice mogao je odahnuti nakon što je bar malo radosti, nakon svih turbulencija, donio Soudani srušivši Rijeku u drugoj minuti sudačke nadoknade u Maksimiru.

- Imali smo inicijativu, pobjeda je zaslužena, a nadam se da će ovo pokrenuti neke stvari - rekao je Tanac i opet prokomentirao svoj status u klubu:

- Ne razmišljam o otkazu, a i da sam otišao, otišao bih uzdignute glave. Pa pet puta su protivnički golmani bili igrači utakmice, sad je to bio Vargić.

Sammir je zbog ozljede pošteđen.

- Nije igrao zbog bolova u listu, trenirao dva dana. Želio je igrati, ali je bila  moja odluka da ne igra - završio je Ivanković.

Iako je Rijeka do samog kraja držala 'nulu', trener Matjaž Kek nije mogao biti zadovoljan nastupom svoje momčadi.

- Ne dao Bog da mi mora opet igrati ovakva obrana, ovi igrači su prvi put igrali zajedno zbog mnogih ozljeda. Morali smo se pokrpati. Gledatelji su mogli uživati u utakmici Dinama 1 i Dinama 3.

Zašto Dinama 3?

- Ima dosta 'niskih pisanja', a moji su dečki došli pošteno odraditi posao.

- Dinamo je zasluženo pobijedio, bio je bolji, a imali su i sreće. Ponosan sam na svoje igrače kad sam vidio kakve uvjete imaju 'modri'. Bilo je puno nesreće, nogomet nekada da, nekada uzme.

Soudani srušio Rijeku, Dinamo slavio u posljednjim trenucima!

Idi na 24sata

Komentari 123

  • slaven1950 07.10.2013.

    Protivnički vratari su 5 puta bili igrači utakmice? Pa znači da nisu oni krivi što imaš preloše napadače koji zabijaju sve prijestupne...veća je šansa da će baba u 80-ima dobiti mengu nego netko od tvojih napadača zabiti :D

  • franzdrkenbauer 07.10.2013.

    tanac ne seri, kek majstore

  • 07.10.2013.

    Ajdeee i ovi Rijecani navalili!Sad nakon hmmm neznam kolko vremena ajd do nekih rezultata je doslo ali zasto se dizete sad u oblake isti problem ko i Dinamo svi se dizemo ovaki smo ,onaki smo a na terenu ba si ne izgledamo najbolje!Mentalitet stani i pani!A nogomet sam po sebi zna se BIZNIS ko i svugdje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare