To je to što me zanima!

Tanac s Omanom senzacionalno srušio Japan, Štimac ponovno 'pod paljbom' zbog novog kiksa

Na otvaranju kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine je do jedne od najvećih pobjeda u karijeri stigao Branko Ivanković koji je s Omanom srušio Japan (1-0), Štimac je remizirao protiv Nepala (1-1)
Vidi originalni članak

Nakon godine dana na klupi Omana, Branko 'Tanac' Ivanković uzeo je veliki 'skalp'! A moglo bi to biti strašno važno jer je u izrazito teškoj kvalifikacijskoj skupini za nadolazeće Svjetsko prvenstvo u Kataru pobijedio Japan (1-0) i uzeo tri vrijedna boda. Jedini i odlučujući gol na utakmici zabio je Issam Al Sabhi.

Oman je u skupini s Australijom, Kinom, Saudijskom Arabijom i Vijetnamom, a sljedeću utakmicu igra na domaćem terenu protiv Saudijske Arabije koja je veliki favorit - kao što je uostalom bio i Japan.

Igor Štimac pak je na klupi indijske nogometne reprezentacije remizirao s Nepalom (1-1) u prijateljskoj utakmici te nastavio niz loših rezultata. Njegova je momčad u posljednje dvije godine slavila samo jednom, a imao je i sreće što nije poražen jer je Nepal bio bolja momčad. 

Našao se na meti indijske nogometne javnosti jer oni od reprezentacije očekuju nešto više, a Štimac je kao izbornik Indije odradio 16 utakmica u kojima je dva puta slavio, sedam puta remizirao i isto tolio puta izgubio. 

POGLEDAJTE CROATU U SERIJALU MOJA PRIČA UOČI BORBE S VASOM BAKOČEVIĆEM:

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 03.09.2021.

    Nije lako odigrat neriješeno protiv Nepala.

  • Exterminator 03.09.2021.

    Ja bi tamo poslao specijalce Krznara i Dalića ... u Vijetnam , Kampućiju da potpišu ugovore na 10 godina min

  • Puno volim Hrvatsku 03.09.2021.

    Da je kojim slučajem Štimac trener Hajduka, mislim da bi Hajduk ispao iz prve hnl.

Komentiraj...
Vidi sve komentare