To je to što me zanima!

Tanja 'Snježna kraljica' - Svih 60.000 eura u banku

Lijep je osjećaj imati krunu na glavi. Prvi put sam dobila nekakvog medvjeda, tako da je ovo veliki napredak za mene, našalila se Tanja Poutiainen
Vidi originalni članak

Imala sam jako dobar osjećaj. Iako sam napravila malu pogreškicu u prvoj vožnji, znala sam da mogu biti prava. Kako ću potrošiti 60.000 eura? Ha, ha, sve ide u banku, izjavila je uvijek nasmijana Tanja Poutiainen, Finkinja koja je drugi put osvojila sljemensku Fis Cup utrku.
Dugo je lutala hodnicima Tomislavca. Nakon doping kontrole, negdje oko 20 sati, malo se izgubila i zakasnila pola sata na konferenciju za novinare.
- Lijep je osjećaj imati krunu na glavi. Prvi put sam dobila nekakvog medvjeda, tako da je ovo veliki napredak za mene - kroz smijeh je izjavila Poutiainen, koja je u karijeri osvojila pet slaloma.
Lagani snijeg posuo joj je lice u trenutku kad joj je Milan Bandić stavio krunu. Mahnula je potom publici koju “najviše voli na svijetu”.
- Kako god da ova utrka završila, uvijek će mi ostati u najljepšim uspomenama - zaključila je Tanja Poutiainen i dodala:
- Obožavam duge slalome jer tu se najbolje vidi tko su pravi skijaši. Ne mislim da je ovaj put staza bila teška, bila je baš apsolutno perfektna za mene.
Osim skijanja, ovogodišnjoj “snježnoj kraljici” druga ljubav je - nogomet?! Čak i povremeno igra desnog veznog za finski Rovaniemi.

NIKA: SRCE JE HTJELO, ALI TIJELO NIJE SLUŠALO
Nika Fleiss je sljemensku utrku završila na 15. mjestu, čime je izjednačila najbolji slalomski rezultat ove sezone. No na kraju nije bila pretjerano zadovoljna.
- Nije ispalo kako sam željela. Teška je ovo, vrlo zahtjevna staza. Srce je htjelo, ali tijelo nije pratilo. Nadam se da će to ljudi shvatiti. Nakon temperature ipak moram biti zadovoljna - rekla je Nika Fleiss. (th)

SVI ODUŠEVLJENI NAVIJANJEM
Unatoč radnom danu i velikoj hladnoći, desetak tisuća gledatelja na Sljemenu sinoć su ponovno ostavili dojam za pamćenje. Navijalo se za apsolutno sve skijašice, a i razočaranje zbog odustajanja Ane Jelušić kratko je trajalo. Oduševljene su i ove godine bile sve skijašice, koje su u cilju zapljeskale gledateljima i rekle da jedva čekaju novo okupljanje iduće godine. Većina sljemenskih navijača poručila je:
- Vidimo se ponovno u nedjelju, kad ćemo, nadamo se, slaviti uz Ivicu! (ng)

SLOVENCI BI REKLI - IVICA, GREMO NAPREJ!
Sve je bilo savršeno, osim što su Ana i Sofija ispale, prokomentirao je gradonačelnik Milan Bandić nakon završetka sljemenske utrke. Organizacijski, kaže, nije moglo bolje, a na rezultate ionako nisu mogli utjecati teški financijski izdaci i trud.
- Sad sve nade polažemo u Ivicu. Kako bi Slovenci rekli, gremo naprej - dodao je Bandić. (th)

Idi na 24sata

Komentari 5

  • rođo1 16.02.2008.

    Bandiću .ebem ti m.... 60000 puta lako ti dijelit našu sirotinju gdje ima i približno takva nagrada u svijetu nek kaže možda kod njega u tupom kutu

  • Kakma 16.02.2008.

    Sto to bijase sa nasim turistkinjama.Nema ih ni na horizontu.Jedno zgodno turisticko besplatno putovanje.

  • miracolo 16.02.2008.

    A gdje je Jam(n)ica ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare